Ρίξτε κανέλα στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα! Εξαφανίζει τα...

Αδιανόητο αποτέλεσμα!

Ρίξτε κανέλα στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα! Εξαφανίζει τα...

Ρίξτε και εσείς κανέλα στις πόρτες αλλά και τα παράθυρα του σπιτιού σας και με το αποτέλεσμα θα πάθετε πλάκα. Εξαφανίζει τα μυρμήγκια.

Είναι ένας εφιάλτης που δύσκολα θα ξεφορτωθείτε για πάντα. Ωστόσο, αυτός ο φυσικός τρόπος πρόκειται να σας σώσει.

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε χημικά προϊόντα για να διώξετε τα μυρμήγκια μια και καλή από το σπίτι σας. Η κανέλα θα τα κάνει... «σκόνη».

Χρησιμοποιήστε αιθέριο έλαιο κανέλας ή σκόνη για να τοποθετήσετε σε πόρτες, παράθυρα και άλλες εισόδους των μυρμηγκιών, για να τα εμποδίσετε να μπουν σπίτι σας. Αν δεν θέλετε το σπίτι να βρομίσει, σκεφτείτε ότι η κανέλα καθαρίζεται εύκολα μετά.

Η Κανέλα κάνει καλό και στα μαλλιά σας. Υπάρχει ένα μυστικό που δεν ήξερες μέχρι σήμερα...

Αρχάριες νοικοκυρές προσοχή! Αν βάλετε κανέλα στην ηλεκτρική σας σκούπα θα πάθετε πλάκα!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλες τις αρχάριες νοικοκυρές! Αν βάλετε κανέλα στην ηλεκτρική σας σκούπα θα πάθετε πλάκα!

Ανοίξτε την ηλεκτρική σκούπα και βάλτε μέσα ένα πανί ή ψεκασμένο με λάδι κανέλας στη σακούλα.
Κάθε φορά που θα καθαρίζετε από τώρα και στο εξής, το άρωμα της κανέλας θα κάνει βόλτες στους χώρους σας και θα φρεσκάρετε το διαμέρισμά σας.

Κανέλα: Ο απόλυτος σύμμαχος για το αδυνάτισμα!

Δοκιμάστε αυτό το έξυπνο μικρό κόλπο και θα δείτε πώς θα μοσχοβολίσει το σπίτι σας και επομένως θα φτιάξει το κέφι σας. Και αυτό είναι το καλύτερο όταν μπαίνετε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, έτσι δεν είναι ;.

Εαν δεν βρειτε λάδι κανέλας, υπάρχουν και άλλα αιθέρια έλαια ή και άρωμα στο οποίο βουτάτε το πανάκι σας και στη συνέχεια το βάλετε στη σακούλα ηλεκτρικής σκούπας.

Πώς να φτιάξετε λάδι κανέλας

Γεμίστε ένα γυάλινο βάζο των 100 ml με ράβδους κανέλας. Καλύψτε τους ράβδους μέχρι πάνω με λάδι ελιάς (ή αμυγδαλέλαιο). Βάλτε και αφήστε το βάζο στον ήλιο για 3 εβδομάδες. Η κανέλα θα αποδεσμεύσει τα δραστικά συστατικά της στο λάδι ελιάς και έτσι θα έχετε ένα θαυματουργό λάδι εύκολα και οικονομικά. Δεν χρειάζεται να βγάλετε τις ράβδους κανέλας από το μπουκάλι. Όσο μένουν μέσα τόσο το λάδι σας θα γίνεται πιο δυνατό.