DAVRADOS GROUP: Kαινοτομία και επιχειρηματικότητα συνδυάζονται αρμονικά και συνεχίζουν την επιτυχία!

DAVRADOS GROUP: Kαινοτομία και επιχειρηματικότητα συνδυάζονται αρμονικά και συνεχίζουν την επιτυχία!

Από το 1968, η εταιρεία Davrados Group εξειδικεύεται σε ό,τι σχετίζεται με είδη υγιεινής, πλακίδια, αξεσουάρ μπάνιου και επιφάνειες. Το 2005, τα ηνία ανέλαβε ο γιος του ιδρυτή της Davrados Group Δημήτρη Δαβράδου, Νικόλαος. H εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις για το μπάνιο, με εισαγωγές επώνυμων brands σύμφωνα με την τελευταία τάση της μόδας και την υπογραφή των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Οι καινοτόμες ιδέες, το εξειδικευμένο προσωπικό, η άψογη εξυπηρέτηση και η συνέπεια στοχεύουν σε άμεσα εντυπωσιακά αποτελέσματα στον τομέα της εισαγωγής και πώλησης.

Νικόλαος Δαβράδος: Ο CEO της Davrados Group μας «αποκαλύπτει» το success story της εταιρείας.

Νικόλαος Δαβράδος

Ποιo είναι το «μυστικό» της επιτυχίας τόσων ετών της εταιρείας Davrados Group;

Αγάπη για το αντικείμενο, δουλειά… πολλή δουλειά, συνεχής ενημέρωση και αφοσίωση. Ο άνθρωπος επιτυγχάνει θαυμάσιες επιδόσεις όταν κάνει αυτό που αγαπά. Το «μυστικό»: Έχουμε προσεγγίσει τον τρόπο συνεργασίας μας με τους προμηθευτές μας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Δεν τους επιλέγουμε με βάση κάποια προϊόντα που μπορεί να θεωρηθούν «eye catchers». Επιλέγουμε με βάση τη δυναμική της κάθε βιομηχανίας. Έχουμε επισκεφτεί όλους τους προμηθευτές μας, έχουμε παρακολουθήσει για ώρες τις γραμμές παραγωγής τους, έχουμε επισκεφτεί τα ατελιέ τους, εξετάζοντας την πρωτοτυπία των σχεδίων τους και έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων τους κατά την τελική φάση της παραγωγής. Κατ’ αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι για τα προϊόντα που προτείνουμε. Τα προϊόντα μας εισάγονται από εμάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εμείς προτείνουμε τη σιγουριά ευρωπαϊκών βιομηχανιών, οι οποίες λειτουργούν με υπερσύγχρονα μηχανήματα για άριστη σχέση ποιότητας σχεδίου, τιμής και εξυπηρέτησης.

Πώς επιλέγετε τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει η επιχείρησή σας;

Στην ουσία η γκάμα των προϊόντων μας είναι ένας συνδυασμός επιλογής δικής μας και των πελατών μας. Μια αρχή του marketing αναφέρεται στην επιλογή της ομάδας πελατών στους οποίους θα απευθυνθείς. Οι πελάτες μας, λοιπόν, είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι στις επιλογές τους, έχουν προβεί σε έρευνα αγοράς και τις περισσότερες φορές μας επισκέπτονται με τον αρχιτέκτονα/διακοσμητή τους. Είναι απαιτητικοί, διότι γνωρίζουν, έτσι οι προτάσεις μας δημιουργούν ένα «creative cooperation» με υπέροχα αποτελέσματα.

davrados group έπιπλα

Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέχει κανείς πριν επιλέξει πλακάκια και είδη υγιεινής;

Όπως προανέφερα, η εγγύηση της βιομηχανίας πίσω από το προϊόν είναι το Α και το Ω μιας επιτυχημένης αγοράς. Για τον λόγο αυτό κατά τη διάρκεια των πωλήσεών μας κάνουμε και παρουσιάσεις της βιομηχανίας των προτεινόμενων προϊόντων.

Ποιο είναι το όραμα που έχετε για την Davrados Group;

Όλοι οι νέοι επιχειρηματίες έχουν όνειρα. Το όραμα/όνειρο πρέπει να βασίζεται στον ρεαλισμό και τη βαθιά έρευνα των συνθηκών της αγοράς «trends of the market». Στη σημερινή πραγματικότητα ένα μετέωρο βήμα μπορεί να επιφέρει καίριο πλήγμα στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Η εταιρεία Davrados Group τη στιγμή αυτή βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας εκθέσεων σε συγκεκριμένα σημεία του νησιωτικού μας χώρου και στη Νότια Ελλάδα.

Ελαιών 46, Κηφισιά, Τ. +30 2106253148, WWW.DAVRADOS.GR DAVRADOS GROUP - ZEUS HOME, EMAIL: DAVRADOS@GMAIL.COM