Ευτυχείτε - τηλεθέαση 2/7: Τα νούμερα της Καινούργιου στο φινάλε της εκπομπής

Ουπς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευτυχείτε - τηλεθέαση 2/7: Τα νούμερα της Καινούργιου στο φινάλε της εκπομπής

Τίτλοι τέλους έπεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής 2/7 για την επιτυχημένη εκπομπή του Open, Ευτυχείτε. Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος όντας στο τιμόνι του project αυτού κατάφερε να εκτοξεύσει την πρωινή ζώνη του σταθμού στα ύψη αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ υψηλά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Στην τελευταία - συγκινητική - εκπομπή ωστόσο θα... μπορούσε να πάει και καλύτερα. Έχασε δυστυχώς την πρωτιά καθώς στο δυναμικό κοινό σημείωσε μόνο 11,6% ενώ πρώτο βγήκε το πρωινό του STAR, Στην φωλιά των Κου Κου, με 14,8%.

Πρωινή ζώνη

Σφαγή Καινούργιου και Open μετά το φινάλε της εκπομπής

Όπως έγινε γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωση η Κατερίνα Καινούργιου όχι απλά φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Open αλλά κινείται και νομικά καθώς όπως αναφέρει υπέστη ηθική βλάβη.

Αντιστοίχως, ο σταθμός λίγα λεπτά μετά την εν λόγο ανακοίνωσε εξέδωσε μια δική του στην οποία ανέγραφε:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό.