GNTM 4: Άσχημα νέα για την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Δυσάρεστες εξελίξεις στο STAR

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 4: Άσχημα νέα για την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η απουσία της Βίκυς Καγιά ήταν, είναι και μάλλον θα είναι αισθητή στους τηλεθεατές! Μετά από 4 ολόκληρους κύκλους το GNTM φέτος χάνει έδαφος! Τι εννοούμε με αυτό; Τα ποσοστά τηλεθέασης στην prime time ζώνη σημειώνουν απίστευτη πτώση μέρα με την ημέρα!

Συγκεκριμένα η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά αφού την Δευτέρα 18/10 το project όχι απλά έχασε την πρωτιά της ζώνης αλλά και την δεύτερη θέση βγαίνοντας... πέμπτο και καταϊδρωμένο! Στο δυναμικό κοινό για την ακρίβεια έκανε μόνο 14,9%! Δεν βάζουμε και το χέρι μας στην φωτιά αλλά νομίζουμε πως αυτό το ποσοστό είναι το πιο άσχημο που έχει κάνει μέχρι στιγμής και... αναρωτιόμαστε... μπορεί να πέσει και πιο κάτω;

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ήλιος 13,0
  • APLHA: Άσε μας ρε μαμά 16,3
  • Mega: Η γη της Ελιάς 19,1
  • ALPHA: Σασμός 24,7
  • STAR: GNTM 14,9
  • OPEN: Private Eyes 2,7
  • ΟPEN: Επιχείρηση Βαλκυρια 7,8
  • ΣΚΑΙ: Top Chef 2,8
  • ANT1: Άγριες Μέλισσες 17,9
  • ERT: Σε ξένα χέρια 2,8

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν δηλώσει δημόσια μπροστά στις κάμερες πως η παρουσία της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, του μοντέλου που επιλέχθηκε για να αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά, δεν έχει αυτό το "κάτι" αλλά, έτσι όπως είναι η τηλεόραση φέτος - με τόσο σκληρό ανταγωνισμό - κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος 100% για το τι φταίει.

«Είναι αστείο να με συγκρίνουν με την Καγιά...» - Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου "σπάει" τη σιωπή της για πρώτη φορά

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/10) η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία της στο GNTM 4, καθώς και σε όλους όσους τη συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά.

Το μοντέλο εξήγησε πως η κάθε μία δίνει ένα δικό της στίγμα στο ριάλιτι και έτσι είναι άσκοπο να μπαίνει κανείς σε διαδικασία σύγκρισης.

«Το GNTM είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ πριν ένα χρόνο. Ήμουν έτοιμοι να κάνω το GNTM. Είναι αστείο να υπάρχει σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στην τηλεόραση.

Καταλαβαίνω ότι μπορείς να πεις πως φεύγει ένα πρόσωπο, έρχεται ένα άλλο, άρα αυτόματα θα κάνουμε μια σύγκριση. Το να γίνει μια σύγκριση με έναν άνθρωπο που είναι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο, νομίζω ότι είναι λίγο περίεργο.

Το καταλαβαίνω εν μέρει, απλά θεωρώ ότι εγώ έχω έρθει με τη δική μου την εμπειρία στο χώρο αυτά τα χρόνια και με τη δική μου ματιά και ζώντας έξω που καλώς ή κακώς τα βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Κι έχω έρθει για να αφήσω το δικό μου στίγμα», είπε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.