Survivor all star: «Θα σηκωθώ να φύγω...» - Έκλαιγε αβοήθητη μέσα στο συμβούλιο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης την κοιτούσε από την άλλη...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Θα σηκωθώ να φύγω...» - Έκλαιγε αβοήθητη μέσα στο συμβούλιο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μια δύσκολη ημέρα είδαμε να έχουν την Κυριακή 29/1 οι παίκτες της μπλε ομάδας στο επεισόδιο, που προβλήθηκε στο Survivor all star, καθώς έχασαν ασυλία και το έπαθλο φαγητού.

Πέραν όμως από το κομμάτι της επιβίωσης οι διαγωνιζόμενοι θέλουν να κερδίζουν και σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι περισσότεροι σχετίζονται με τον αθλητισμό και έτσι τους είναι πολύ σημαντικό να είναι ανταγωνιστικοί.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τη μεριά της φαίνεται, πως έχει πέσει αγωνιστικά και αυτό της κοστίζει με αποτέλεσμα μετά το στίβο μάχης να ξεσπάει σε κλάματα, τονίζοντας ακόμα, πως να δε βρει τον εαυτό της θα φύγει, αφού δεν έχει πάει εκεί για να χάνει (δείτε την εδώ να αφήνει την ομάδα της και να τρέχει στην αγκαλιά του Σάκη).

Τα δάκρυα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor all star

Συναισθηματικά φορτισμένη πήγε και στο συμβούλιο του νησιού η Ρουμελιώτη, η οποία ήρθε σε δύσκολη θέση με τις επιδόσεις της όσο και με το γεγονός, πως θα έπρεπε να βγάλει ένα άτομο από την ομάδα της στον τάκο.

Όταν λοιπόν της δόθηκε ο λόγος την είδαμε να ξεσπάει ξανά σε κλάματα, αφού δε μπορεί με τίποτα να δεχτεί πως από την ομάδα των κόκκινων τη διαλέγουν ως αδύναμη παίκτρια.

Στη συνέχεια με τα μάτια να είναι συνεχώς κόκκινα από την ένταση και το κλάμα τόνισε, πως δε θέλει να τη λυπούνται με το Σάκη από την άλλη ομάδα να την κοιτάει φανερά θλίμμένος.