Survivor highlights 18/2: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαρία Αντωνά - Παίκτες παραλίγο να παίξουν ξύλο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 18/2: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαρία Αντωνά - Παίκτες παραλίγο να παίξουν ξύλο

Το Survivor και χθες 18/2 είχε πολλές εντάσεις και μάλιστα δυο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Ποιος όμως βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Αναλυτικά τα 18/2 highlights του Survivor

"Ψάρωσε" κανονικά ο Γιώργος Γκιουλέκας - Η απίστευτη φάρσα των Μαχητών στο νέο παίκτη

Mε μία επική φάρσα στον Γιώργο Γκιουλέκα ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 18/2 το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Συγκεκριμένα, οι Μαχητές αποφάσισαν να κάνουν μία πλάκα στον νέο παίκτη, καθώς εκείνος δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην παραλία.

Έτσι τον οδηγήσαν μέσα στην ζούγκλα προκειμένου να συμμετάσχει και αυτός σε μία τελετή που κάνει η μπλε ομάδα σε κάθε νέο παίκτη πριν από τον αγώνα για να έχει καλή τύχη και να κερδίζει. Οι παίκτες κάθισαν σε κύκλο και πιάστηκαν χέρι-χερί, κάνοντας μία "προσευχή" και στην μέση έβαλαν τον νέο μαχητή ο οποίος συμμετείχε κανονικά, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του να ξεσπάσουν σε γέλια.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Αυτός είναι ο νέος παίκτης των Μαχητών

«Δεν είχα σκοπό να κλέψω...» - Καταρρακωμένη και με μαυρισμένο μάτι η Μαρία Αντωνά

To παράπονό της εξέφρασε η Μαρία Αντωνά στην προσωπική της συνέντευξη, σχετικά με την αποχώρηση της Ζωής Ασουμανάκη. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που προβλήθηκε η παίκτρια των Διασήμων, αποκάλυψε ότι ενοχλήθηκε από ένα σχόλιο λίγο πριν την τελική τους μονομαχία.

«Στα προτελευταία run που κάναμε με τη Ζωή, όταν φτάναμε στο βάθρο μου έκανε ένα σχόλιο του τύπου "να φεύγουμε με το σφύριγμα ε;" και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα σκοπό να κλέψω απλά έχω μάθει να συντονίζομαι με τη σφυρίχτρα του Γιώργου, μετράω από μέσα μου κάποια δευτερόλεπτα και η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα γι' αυτό το σχόλιο».

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Έναν συγκλονιστικό αγώνα ασυλίας, τον πρώτο για αυτή την εβδομάδα, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 18/2. Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν μάχη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μπορεί στην αρχή όλα να έδειχναν ότι απόψε η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει την ασυλία αλλά και τα λαχταριστά μακαρόνια που είχε ως έπαθλο η σημερινή δοκιμασία, όμως στην πορεία έγινε μία μεγάλη ανατροπή. Οι Μαχητές δεν το έβαλαν κάτω και τελικά ήταν εκείνοι που πήραν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, αφήνοντας για ακόμη μία φορά τους κόκκινους πεινασμένους.

«Με λες γελοίο;», «Αφού είσαι...» - Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Αλέξης Παππάς και Φάνης Μπολέτσης

Η ένταση στον αγώνα ήταν τεράστια με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να έρθουν σε ρήξη. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς και ο Φάνης Μπολέτσης, των οποίων οι σχέσεις δεν ήταν ποτέ καλές, ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

«Γελοίο με λες; Με λες γελοίο;» ρώτησε αρχικά ο Αλέξης Παππάς τον αντίπαλό του.

«Σε έβρισα;» είπε ο Φάνης Μπολέτσης.

«Ναι, γελοίο με λες! Εγώ ήμουν στο σημείο που μου είχε ορίσει η παραγωγή. Τέλος. Είμαι γελοίος;» απάντησε ο Παππάς.

«Είσαι, ναι...» ανέφερε ο μαχητής.

«Γιατί; Σε έβρισα; Σου είπα τίποτα άσχημο; Με λες γελοίο!» ρώτησε ξανά ο παίκτης των διασήμων

«Αφού είσαι....» απάντησε ο Φάνης Μπολέτσης.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Μετά από μία σύντομη διαδικασία ψηφοφορίας η κάλπη "μίλησε" και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επέλεξαν τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να είναι ο πρώτος υποψήφιος ο οποίος ενδεχομένως να αγωνιστεί την Τετάρτη για την παραμονή του στο παιχνίδι. Μένει μόνο να δούμε αν η μονομαχία θα είναι αντρική ή γυναικεία υπόθεση.