Open: Κίνηση ματ στην μεσημεριανή ζώνη! Φέρνει δίδυμο φωτιά!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Τα πρόσωπα που θα προκαλέσουν πονοκέφαλο στους αντιπάλους!

Open: Κίνηση ματ στην μεσημεριανή ζώνη! Φέρνει δίδυμο φωτιά!

Σας έχουμε είδηση που θα συζητηθεί!

Το ΟPEN ετοιμάζεται να χτυπήσει δυνατά στην μεσημεριανή ζώνη με ένα δίδυμο φωτιά που δεν το φαντάζεται κανείς! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του youweekly.gr ετοιμάζονται να κλείσουν στο κανάλι Σασα Σταμάτη μαζί με Πέτρο Κωστόπουλο!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες αυτό θα είναι το δίδυμο που θα αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη στο κανάλι OPEN!

Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα αλλά οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο. Η ιδέα της μεσημεριανής ζώνης με τον Πέτρο Κωστόπουλο ανήκει αποκλειστικά στην Σάσα Μπάστα που ξεκαθάρισε στο κανάλι ότι μόνο έναν Πέτρο Κωστόπουλο θα μπορούσε να δεχτεί ως συμπαρουσιαστή της...

Αποκλειστικό! Το δυνατό χαρτί του OPEN και με δεύτερη εκπομπή στο κανάλι!

Μια είδηση που μόλις έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr θα μοιραστώ μαζί σας, μέσα από το Vanda's blog.

Όπως γνωρίζουμε το OPEN έχει αρχίσει να ανεβαίνει στους πίνακες τηλεθέασης, αρκετά υψηλά, τουλάχιστον όσο αφορά την μεσημεριανή ζώνη! Γι αυτό, λοιπόν, οι ιθύνοντες θέλουν να αναβαθμίσουν και τις υπόλοιπες ενότητές τους και... έχουν κάτι στο μυαλό τους, που το ξέρω μόνο εγώ και θα σας το αποκαλύψω, τώρα, στο Vanda's.

Πριν από λίγα λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο στο γραφείο μου και με ενημέρωσαν πως... ένα από τα δυνατά χαρτιά του OPEN θα αποκτήσει και δεύτερη εκπομπή στον σταθμό!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Λάκη Λαζόπουλο!

Ο παρουσιαστής, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του OPEN στις 12 Μαρτίου, με το Αλ Τσαντίρι, στις 21:00 το βράδυ.

Το αποκλειστικό που έχω εγώ για εσάς είναι πως... την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 12 Μαρτίου, δυο ώρες μετά την πρώτη του πρεμιέρα, δηλαδή στις 23:00 θα κάνει πρεμιέρα και η δεύτερη εκπομπή του με τίτλο "ΑΛ-ΣΙΧΤΗΡ".

Η εκπομπή αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες μου, θα είναι περισσότερο διασκεδαστικού περιεχομένου. Δηλαδή, θα είναι μια καλλιτεχνική κυρίως ενότητα που θα φιλοξενεί διάφορους καλλιτέχνες...