Η επιστροφή: Αποκλειστικό! Εγκυμοσύνη, ψυχιατρείο και προδοσία!

Τα 5 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Η επιστροφή: Αποκλειστικό! Εγκυμοσύνη, ψυχιατρείο και προδοσία!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Η επιστροφή στον ΑΝΤ1! Εγκυμοσύνη, ψυχιατρείο και προδοσία.... στα νέα 5 επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ο ANT1 αποφάσισε αυτή την εβδομάδα να μην προβάλει τη σειρά «Η επιστροφή», καθώς το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί λόγω των εκλογών, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει!. Το TV24 εξασφάλισε αποκλειστικά τα νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!


Η μεγάλη αποκάλυψη

Η Αθηνά αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Παύλο για τη συγγένειά τους! «Είχα μια αδελφή, τη Λυδία, η οποία αυτοκτόνησε πριν από 25 χρόνια! Πριν από καιρό έπεσε στα χέρια μου το ημερολόγιό της και εκεί έμαθα πως η αιτία για την αυτοκτονία της ήταν ο Πέτρος! Πάνω στις έρευνες που έκανα και για τον αδελφό μου, έμαθα πως η Λυδία ήταν έγκυος και πως το παιδί το έδωσε σ' εκείνον για να το κρατήσει. Λίγες μέρες μετά τη γέννα, αυτοκτόνησε... Παύλο, αυτό το παιδί είσαι εσύ! Είμαι η θεία σου», του λέει και του δίνει το χαρτί της γέννησης. Ο Παύλος παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του! Σοκάρεται ακόμα περισσότερο όταν ανακαλύπτει πως ο ερχομός του στο σπίτι των Κορωναίων δεν ήταν δική του επιλογή, όπως νόμιζε ως τώρα, αλλά του Αντώνη, που ήθελε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί τον Πέτρο και κατ' επέκταση την Ελενα για όσα έκαναν στη Λυδία.

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, Η επιστροφή

Παύλος & Πέτρος στα μαχαίρια

Ο Πέτρος μαθαίνει από τον Ζερβό ότι ο θάνατος της πρώην κοπέλας του ήταν αυτοκτονία και η Αθηνά τον θεωρεί υπεύθυνο για αυτήν την τραγωδία. Αργότερα, ο Πέτρος πάει να βρει την Αθηνά και αυτή τη φορά η σύγκρουσή τους θα ξεφύγει από τον έλεγχο. Η ώρα των αποκαλύψεων έφτασε και το σοκ θα είναι μεγάλο για τον Πέτρο, που ανακαλύπτει ότι ο Παύλος είναι παιδί της Λυδίας. Το ίδιο βράδυ ο Παύλος και ο Πέτρος θα έχουν μια συνάντηση, που θα ανοίξει νέους λογαριασμούς: «Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά! Τώρα τα έμαθα κι εγώ, αλλά...», πάει να πει ο Πέτρος και ο Παύλος τον κόβει: «Αλλά, τι; Θα πεις ότι δεν φταις εσύ που αυτοκτόνησε; Της έδινες δικαίωμα να ελπίζει ότι θα είστε μαζί και εσύ έκανες όνειρα με την Ελενα! Εσύ φταις που πέθανε, που δεν μπόρεσα να τη γνωρίσω ποτέ!».


Η Αννα προσεγγίζει τον Γιάνναρη

Η Αννα, έχοντας πλέον βγει από τη φυλακή, αφουγκράζεται το ενδιαφέρον του Γιάνναρη για τη μητέρα της και αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα μαζί του. «Βλέπω το ενδιαφέρον σου για τη μητέρα μου και αναρωτιέμαι αν είναι αλήθεια ή κάποιο κόλπο για να μας έχεις από κοντά. Αλλωστε το έκανες ήδη μία φορά», του λέει και ο αστυνόμος της απαντά: «Εχεις δίκιο να το πιστεύεις αυτό, αλλά ειλικρινά έχει όμορφα συναισθήματα για τη Βίκυ. Και εγώ θέλω όσο τίποτα να είμαι δίπλα της». Την ίδια ώρα και η Λίλα εκδηλώνει ευθέως τον έρωτά της στον Χάρη: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου, Χάρη... Σε θέλω πίσω στη ζωή μου», ομολογεί, αλλά μέσα του συνεχίζουν να παλεύουν το σωστό και το λάθος!


Η Δανάη έγκυος

H Δανάη συνεχίζει να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, που τη βάζουν σε σκέψεις, και αποφασίζει να κάνει εξετάσεις, ενώ η σχέση της Αθηνάς και του Στέφανου κλονίζεται. H Δανάη θα ανακαλύψει ξαφνικά μια αλήθεια που θα τη σοκάρει. «Είστε έγκυος», της ανακοινώνει η γιατρός που την εξετάζει και η κοπέλα δεν μπορεί να το πιστέψει! Τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα και σπεύδει στον Παύλο να του ανακοινώσει τα ευχάριστα. Ομως την προλαβαίνει εκείνος και της κάνει αποκαλύψεις. «Εμαθα ότι η μητέρα μου αυτοκτόνησε...», την πληροφορεί και η Δανάη τον ρωτάει πού τα έμαθε όλα αυτά. Εκείνος συνεχίζει: «Από την Αθηνά! Ηταν αδελφή της μητέρας μου... Και ξέρεις ποιος ευθύνεται για την αυτοκτονία της μητέρας μου; Ο Πέτρος!». Ο Παύλος, επηρεασμένος από την άποψη της Αθηνάς, την υποστηρίζει και έρχεται σε σύγκρουση με τη Δανάη, με αποτέλεσμα εκείνη να μην του ανακοινώσει το ευχάριστο νέο για την εγκυμοσύνη της.


Η Βίκυ στο ψυχιατρείο

Η Βίκυ και η Αννα αποφασίζουν να κάνουν μια γιορτή στο σπίτι τους και να αρχίσουν με αυτόν τον τρόπο την καινούρια τους ζωή. Ετσι, το ίδιο βράδυ υποδέχονται τους Κορωναίους, έτοιμες να κάνουν ειρήνη μαζί τους, όμως, ο Λευτέρης έχει άλλη άποψη... Αφού «εισβάλλει» και πάλι στο μυαλό της Βίκυς, τη βγάζει εκτός εαυτού και μπροστά σε όλους εκείνη ξεσπά: «Ασε με! Φύγε πια», φωνάζει και κοιτάζει στο κενό. Ολοι τρομοκρατούνται που τη βλέπουν σε αυτή την κατάσταση να μιλά στον εαυτό της! Ο δρόμος για το ψυχιατρείο μόλις άνοιξε...

Η επιστροφή - Αποκλειστικό βόμβα! Ο Παύλος κλείνει στην φυλακή την Έλενα!

Aποκλειστικό βόμβα με την σειρά του ΑΝΤ1, η Επιστροφή! Ο Παύλος κλείνει στην φυλακή την Έλενα!

Η αλήθεια βγήκε στο φως και τώρα ο Παύλος με την Αθηνά ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να πάρουν εκδίκηση από αυτούς που θεωρούν υπεύθυνους για τα δεινά που τους συνέβησαν... Πρώτος στόχος τους είναι η Ελενα, την οποία θα κλείσουν στη φυλακή! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλα όσα θα συμβούν, όπως και όλες τις εξελίξεις!


Η Αθηνά αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Παύλο για τη συγγένειά τους! «Είχα μία αδελφή, τη Λυδία, η οποία αυτοκτόνησε πριν από 25 χρόνια! Πριν από καιρό έπεσε στα χέρια μου το ημερολόγιό της και εκεί έμαθα πως η αιτία για την αυτοκτονία της ήταν ο Πέτρος! Θύμωσα και αποφάσισα να τον εκδικηθώ! Πάνω στις έρευνες που έκανα και για τον αδελφό μου, τον Ανδρέα, τον οποίο είχαν διώξει οι γονείς μου, πολλά χρόνια πριν πεθάνει η αδελφή μου, έμαθα πως η Λυδία ήταν έγκυος και πως το παιδί το έδωσε σε εκείνον για να το κρατήσει. Λίγες μέρες μετά τη γέννα, αυτοκτόνησε... Παύλο, αυτό το παιδί είσαι εσύ! Είμαι η θεία σου», του λέει και του δίνει το χαρτί της γέννησης.

Ο Παύλος παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του! Παράλληλα, συνειδητοποιεί ότι ακόμα και ο ερχομός του στο σπίτι του Κορωναίου δεν ήταν δική του επιλογή, όπως νόμιζε ως τώρα, αφού όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο του Αντώνη για να εκδικηθεί την οικογένεια του Ορέστη!

Στιγμιότυπο από την σειρά του ΑΝΤ1, Η επιστροφή

Την ίδια ώρα και ο Πέτρος μαθαίνει από τον Ζερβό πως η Αθηνά ήταν αδελφή της Λυδίας και πως εκείνη έχει έρθει για να τον εκδικηθεί, επειδή τον θεωρεί υπεύθυνο για αυτή την τραγωδία. Ετσι αποφασίζει να συναντήσει την Αθηνά και αυτή τη φορά η σύγκρουσή τους θα ξεφύγει από τον έλεγχο… Η Αθηνά προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τον Παύλο, την ώρα που ο Ζερβός αποκαλύπτει στον Πέτρο τη δική του σχέση με τη Λυδία και την Αθηνά.

Το ίδιο βράδυ ο Παύλος και ο Πέτρος θα κάνουν μια συνάντηση, που θα ανοίξει νέους λογαριασμούς. «Εμαθα από την Αθηνά ότι είμαι ανιψιός της! Επίσης έμαθα πως είχες σχέση με τη μητέρα μου, την οποία δεν γνώρισα ποτέ, γιατί αυτοκτόνησε εξαιτίας σου! Είναι αλήθεια όλα αυτά;» τον ρωτάει και ο Πέτρος του απαντά: «Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά! Τώρα τα έμαθα κι εγώ... Είναι αλήθεια πως είχαμε σχέσεις με τη Λυδία, αλλά...», πάει να πει και ο Παύλος τον κόβει: «Αλλά, τι; Θα πεις ότι δεν φταις εσύ που αυτοκτόνησε; Δεν γούσταρες την Ελενα από παλιά; Γιατί κορόιδευες τη μάνα μου και δεν την παρατούσες στην ησυχία της; Της έδινες δικαίωμα να ελπίζει ότι θα είστε μαζί και εσύ έκανες όνειρα με την Ελενα! Εσείς σκοτώσατε τη μάνα μου! Εσύ φταις που πέθανε, που δεν μπόρεσα να τη γνωρίσω ποτέ! Λυπάμαι, αλήθεια λυπάμαι, γιατί σε πίστεψα και σε εμπιστεύτηκα και εσύ έπαιξες ένα τόσο βρόμικο παιχνίδι». Πιάνει τον Πέτρο από τον λαιμό και του λέει: «Εμείς οι δύο δεν τελειώσαμε! Τώρα θα έχεις κι εμένα απέναντί σου και θα πληρώσεις για όσα έκανες».

Παράλληλα ο Πέτρος προσπαθεί να βρει αν η Αθηνά εμπλέκεται στις επιθέσεις της οικογένειας, ενώ ο Ζερβός κρατά στα χέρια του κάτι πολύτιμο για το μέλλον του Ορέστη. Ο Παύλος αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ελενα την πραγματική του ταυτότητα και εκείνη σοκάρεται, όταν μαθαίνει την αλήθεια για την Αθηνά, ενώ κατηγορεί τον Πέτρο ως υπεύθυνο για το μίσος που έτρεφε η Λυδία στο πρόσωπό της.

Ο Νικήτας πληροφορείται από την Ελενα τις αποκαλύψεις για τον Παύλο και την Αθηνά και αποφασίζει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Πέτρο. Ο Παύλος, επηρεασμένος από την άποψη της Αθηνάς, την υποστηρίζει και έρχεται σε σύγκρουση με τη Δανάη. «Ελα, βρε συ, Παύλο, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο Πέτρος, τον αδικείς», του λέει, αλλά εκείνος θυμώνει περισσότερο: «Τον αδικώ; Εξαιτίας του πέθανε η μάνα μου! Δεν τη γνώρισα ποτέ! Αν την είχα στη ζωή μου, τίποτα άσχημο δεν θα μου είχε συμβεί! Δεν θα έμπλεκα ποτέ μαζί σας», λέει πάνω στα νεύρα του και η Δανάη πληγώνεται.

Παράλληλα η Ελενα φαίνεται να βρίσκει ένα σημείο επαφής με τον Ορέστη, αντίθετα ο Πέτρος φαίνεται να χάνει ακόμα και την εμπιστοσύνη του Νικήτα... Ομως ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος και να καθαρίσει το όνομά του από όλη αυτή την πλεκτάνη που στήθηκε στην πλάτη του.

Καρέ καρέ το σχέδιο εκδίκησης

Και ενώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω με τις αποκαλύψεις της Αθηνάς, αλλά και την πραγματική ταυτότητα του Παύλου, παράλληλα έχει φτάσει και η δίκη για τον πυροβολισμό της Ελενας στον νεαρό. Η ίδια ανησυχεί ιδιαίτερα, καθώς φοβάται πως θα μπει στη φυλακή, παρόλο που στην κατάθεσή του ο Παύλος είχε ισχυριστεί πως δεν του επιτέθηκε εκείνη! Ομως τίποτα από όλα αυτά δεν θα είναι πια το ίδιο. Και αυτό, γιατί η Αθηνά πείθει τον Παύλο να τιμωρήσουν την Ελενα. «Εχει μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο της μητέρας σου... Θα το αφήσεις να περάσει έτσι; Θα την αφήσεις να κυκλοφορεί ελεύθερη, ενώ προσπάθησε να σε σκοτώσει; Δεν έγινε επίτηδες η επίθεση, Παύλο, ήμουν μπροστά και είδα πώς έγινε όλο το σκηνικό», του λέει, αλλά εκείνος έχει ενδοιασμούς: «Εχω κάνει πολλά στην Ελενα και την πλήγωσα, αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω ότι με πυροβόλησε επίτηδες». Η Αθηνά γίνεται έξω φρενών: «Ετσι πιστεύεις; Θέλεις να σου θυμίσω πώς σου συμπεριφέρθηκε όταν έμαθε πως δεν είσαι γιος της; Η μήπως να σου θυμίσω ότι δεν σε ήθελε στο πλευρό της κόρης της; Παύλο, άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια, είναι μπροστά σου! Ποτέ της δεν σε δέχτηκε και θα έκανε τα πάντα για να σε απομακρύνει από την οικογένειά της». Ο Παύλος τελικά πείθεται και έτσι στο δικαστήριο -προς έκπληξη όλων- καταθέτει κατά της Ελενας, με αποτέλεσμα ο δικαστής να αποφασίσει τη φυλάκισή της! Νέο δράμα πέφτει πάνω στα κεφάλια των Κορωναίων...

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου και το TVΣίριαλ