Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξέλιξη βόμβα σήμερα 20/5! Το μεγάλο δίλημμα της Μαρίνας...

Μεγάλη ανατροπή!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξέλιξη βόμβα σήμερα 20/5! Το μεγάλο δίλημμα της Μαρίνας...

Μια εξέλιξη βόμβα θα δούμε σήμερα 20/5 στο Γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1! Ποιο είναι το μεγάλο δίλημμα της Μαρίνας;

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 159

H Κάτια, αποφασισμένη να πει την αλήθεια στη Μαρίνα, έχει μια πολύ επώδυνη συνάντηση μαζί της. Μετά απ’ αυτό, η Κάτια εμφανίζει μια περίεργη συμπεριφορά που ανησυχεί την Έλλη και τον Αντρέα. Εν τω μεταξύ, η Έλλη έχει ένα σχέδιο για να μείνει ο Άρης στην Ελλάδα, αλλά όταν πάει να το εφαρμόσει βλέπει ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Διαβάστε αναλυτικά και τις εξελίξεις για όλη την εβδομάδα!

Η Μελίτη γνωρίζει το Μιχάλη, αλλά η πρώτη τους συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως περίμενε ο ίδιος και ο Μαρίνα. Παράλληλα, ο Αντρέας αποκαλύπτει κάτι στη Ρένα που την κάνει να τα χάσει, ενώ η Έλλη μαθαίνει ότι ο Κωστής πήγε τα παιδιά τους να παίξουν με τη Μελίτη και συγκρούεται για μια ακόμη φορά μαζί του. Κι ενώ ο Δημήτρης πιστεύει ότι θα τα ξαναβρεί με τη Σοφία, εκείνη του αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται να είναι μαζί. Κι ενώ η Μαρίνα πάει να μιλήσει με την Έλλη, θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα…

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό! Η Κάτια ένα βήμα πριν την φυλακή!

Σας έχουμε σούπερ αποκλειστικό για την σειρά, Γυναίκα χωρίς όνομα, στο κανάλι του ΑΝΤ1! Η Κάτια βρίσκεται ένα βήμα πριν την φυλακή.

Η κατάσταση της υγείας της Μαρίνας χειροτερεύει, ενώ η αστυνομία συλλαμβάνει τον δράστη της επίθεσης εναντίον της, με την Κάτια να φοβάται για το χειρότερο. Την ίδια ώρα το ημερολόγιο της Μάρθας πέφτει στα χέρια του Φώτη και η αλήθεια πια αποκαλύπτεται.

Η Μάρθα, βλέποντας τη Μαρίνα σε κρίσιμη κατάσταση, απελπίζεται όλο και περισσότερο και γίνεται έξαλλη με την Κάτια. «Αυτή το έκανε. Εχει γίνει αδίστακτη. Πήγε να τη σκοτώσει για να μην πάει στη φυλακή αλλά θα το πληρώσει. Δεν θα ξεφύγει αυτή τη φορά», φωνάζει απαρηγόρητη. Ο Αντρέας, που ξέρει τι έχει συμβεί, φεύγει από το σπίτι κι εγκαταλείπει την Κάτια, αγνοώντας τις εκκλήσεις της. «Μόνο εσένα έχω. Κανένας άλλος δεν μπορεί να με καταλάβει. Σε παρακαλώ, μείνε», του λέει αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Λίλιαν, με τη σειρά της, επισκέπτεται τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και λυγίζει βλέποντάς τη, ενώ ο Φώτης και ο Μιχάλης νιώθουν ενοχές επειδή δεν ήταν μαζί της να την προστατέψουν. «Το ήξερα ότι κάτι σκαρώνει η Κάτια. Επρεπε να ήμουν εκεί, να μην την αφήσω από τα μάτια μου», παραληρεί ο Φώτης. Παράλληλα, ο Σταύρος παρηγορεί τη Ρένα. «Θα δεις, όλα τα πάνε καλά. Η Μαρίνα θα τα καταφέρει», της λέει ενθαρρυντικά κι έρχονται κοντά ακόμη περισσότερο. Μετά από μια κουβέντα με τη Μάρθα, τον Φώτη και τον Αντρέα, ο ντετέκτιβ πηγαίνει στην Κάτια. «Εχω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις», της ανακοινώνει μόλις του ανοίγει. Τη ρωτάει τι ρόλο έχει παίξει στην επίθεση κατά της Μαρίνας αλλά εκείνη αρνείται κάθε ανάμειξη και προσποιείται ότι δεν ξέρει τίποτα.

Γυναίκα χωρίς όνομα εξελίξεις Σούπερ αποκλειστικό
Η Μελίτη και η Ελπίδα το σκάνε από το σπίτι

Η Μαρίνα δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική μονάδα παρακολούθησης. Η Κάτια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, νιώθει να βουλιάζει, καθώς η απόπειρα δολοφονίας της Μαρίνας απέτυχε και παλεύει ταυτόχρονα με τις τύψεις αλλά και τον τρόμο ότι μπορεί να κατηγορηθεί γι’ αυτό. «Και τώρα; Ολοι έχουν στραφεί εναντίον μου. Ξέρουν αλλά δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα. Εχω άλλοθι αλλά και πάλι αν κάποιος μιλήσει;», μονολογεί. Πηγαίνει και βλέπει τη Μαρίνα στο νοσοκομείο. Οταν το μαθαίνει η Μάρθα φοβάται πως όσο ζει η Κάτια, η Μαρίνα θα κινδυνεύει. «Πρέπει να τελειώνουμε μαζί της. Δεν θα σταματήσει ποτέ να την κυνηγάει», λέει στον Φώτη. Εκείνος δεν θέλει να προβούν σε ακραίες ενέργειες. «Τι εννοείς; Να τη σκοτώσουμε; Τι είναι αυτά που λες;». Τότε η Μάρθα αποφασίζει να δώσει αυτή τη λύση σχετικά με την Κάτια αφού ο Φώτης αρνείται. Εν τω μεταξύ η Μελίτη ζητάει να δει τη μητέρα της. «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αργότερα που θα είναι καλύτερα», της λέει η Λίλιαν. Τότε η μικρή παίρνει την απόφαση να πάει μόνη της στο νοσοκομείο, αφού οι θετοί της γονείς αρνούνται να την πάνε εκεί. Το σκάνε μαζί με τη μικρή Ελπίδα, χωρίς να τις αντιληφθεί η Λίλιαν. Οσο για τη σχέση Ελλης - Αρη δοκιμάζεται συνέχεια, ενώ ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του στον Ομιλο, που φαίνεται να γοητεύεται από την Ελλη. Διαβάστε αναλυτικά όλο το φινάλε


Η αστυνομία συλλαμβάνει τον παραλίγο δολοφόνο της Μαρίνας


Ενώ η κατάσταση της Μαρίνας είναι σταθερή και κρίσιμη και όλοι αγωνιούν γι’ αυτήν, ο Αντρέας φιλοξενείται στο σπίτι της Ρένας. Η Κάτια εισβάλλει στον χώρο. «Αντρέα, ήρθα να σου ζητήσω να γυρίσεις στο σπίτι. Ελα σε παρακαλώ», του λέει. Οσο και να του ζητά να επιστρέψει σ’ αυτήν, εκείνος την απωθεί. «Δεν έχω να πάω πουθενά. Εδώ θα μείνω. Δεν υπάρχει τίποτα πια μεταξύ μας», της απαντάει και η Ρένα τη διώχνει. «Εξω από το σπίτι μου. Δεν έχεις καμία θέση εδώ. Εχεις μεγάλο θράσος που ήρθες», της ξεκαθαρίζει. Ο Φώτης στο μεταξύ, συνειδητοποιεί πως η Μάρθα του έχει πάρει το όπλο του και γίνεται έξαλλος. «Τι πάει να κάνει; Τι νομίζει ότι θα βγάλει έτσι;», σκέφτεται και όταν τη βρίσκει, προσπαθεί να την πείσει πως αυτός δεν είναι τρόπος να προστατεύσει τη Μαρίνα. Παράλληλα, η Κάτια χάνει τελείως την ψυχραιμία της. Το μεγάλο σοκ για εκείνη όμως είναι όταν μαθαίνει ότι η αστυνομία συνέλαβε αυτόν που πυροβόλησε τη Μαρίνα. Πραγματικά απελπίζεται. Ωστόσο εντελώς διαφορετικά συναισθήματα έχουν η Μάρθα και ο Φώτης που ενθουσιάζονται με τα νέα και που τώρα ελπίζουν ότι το να φτάσει η αστυνομία στην Κάτια, είναι θέμα χρόνου. Εν τω μεταξύ, στο δωμάτιό της, η Μαρίνα παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Ο αστυνόμος ανακρίνει τον Αντρέα

Ενώ όλοι περιμένουν να συνέλθει η Μαρίνα, η αστυνομία συλλαμβάνει τον δράστη της επίθεσης εναντίον της, ελπίζοντας πως θα μάθουν ποιος σχεδίασε την επίθεση. Ο αστυνόμος ανακρίνει τον Αντρέα προσπαθώντας να μάθει για την πιθανή εμπλοκή της Κάτιας. «Δεν γνωρίζω να σας απαντήσω», είναι η αντίδρασή του στις ερωτήσεις, αποφεύγοντας να πει την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της Μαρίνας, ελπίζοντας σε ένα σημάδι βελτίωσης. «Δεν μπορείς να με αφήσεις. Πρέπει να γίνεις καλά. Η κόρη σου σε περιμένει», της λέει. Παράλληλα η Ρία βλέπει κρυφά τον Δημήτρη να προσεγγίζει ερωτικά τη Σοφία. Ετσι αποφασίζει να μάθει την αλήθεια. Οσο για τον Κωστή έρχεται όλο και πιο κοντά στη Μελίτη, ενώ την ίδια στιγμή η κατάσταση της Μαρίνας χειροτερεύει.

Το ημερολόγιο της Μάρθας αποκαλύπτει στον Φώτη το μεγάλο μυστικό

Η ώρα για να γεννήσει η Σοφία φτάνει κι αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον Γιώργο, αλλά και στον Δημήτρη. Την ίδια στιγμή, σε ένα άλλο νοσοκομείο, η ασταθής κατάσταση στην υγεία της Μαρίνας διατηρεί την αβεβαιότητα όλων γύρω της, για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει για τη ζωή της. Η Μάρθα και ο Μιχάλης δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μπορεί η Μαρίνα να χαθεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Ομως η ανάγκη της κοπέλας να ξανασυναντήσει την κόρη της θα αποδειχτεί τελικά δυνατότερη από κάθε ιατρική πρόγνωση. Ο κίνδυνος αποφεύγεται και η Μαρίνα σαν από θαύμα επιστρέφει στη ζωή. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να υπολογίσει ότι μέσα στη γενική αναστάτωση που θα προκληθεί, ο Φώτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κρυφό ημερολόγιο της Μάρθας, που του αποκαλύπτει τα μεγάλα μυστικά στη ζωή της Μαρίνας, αλλά και στη δική του. Η αποκάλυψη ότι η Μαρίνα είναι κόρη του τον σοκάρει.