Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Μίλτος έρχεται αντιμέτωπος με τον Κερέμ! Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (8/12)!

Μην το χάσετε!

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Μίλτος έρχεται αντιμέτωπος με τον Κερέμ! Συγκλονιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (8/12)!

Σας έχουμε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις από το σημερινό (8/12) επεισόδιο της σειράς του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι». Ο πόλεμος συνεχίζεται αλλά η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι στον Μίλτο, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τον παιδικό του φίλο Κερέμ.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Θυμηθείτε ακόμα πώς τα πήγε η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη στα νούμερα τηλεθέασης την προηγούμενη εβδομάδα!

Επεισόδιο 11

Ενώ ο Μίλτος πολεμάει υπέρ της Ελλάδας, η Ιφιγένεια συνεχίζει τη δράση της από το εξωτερικό υπέρ του Ελληνικού Στρατού. Οι απειλές πλέον των Τούρκων εναντίον των οικογενειών τους στον Πόντο γίνονται πράξεις. Ο Νικολαΐδης προσάγεται και ανακρίνεται από τον παλιό φίλο και γείτονά του Καρτάλ, που πλέον εκτελεί χρέη υπουργού της κυβέρνησης των Νεότουρκων. Η Σοφία σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να ζητήσει τον λόγο από τον Καρτάλ, έρχεται αντιμέτωπη με την απάνθρωπη σκληράδα του και ειρωνεία. Στην είδηση ότι τα δύο παιδιά συμμετέχουν ενεργά στον πόλεμο υπερ της Ελλάδας, σοκάρεται και επιτίθεται στον Νικολαΐδη για την απόκρυψη της αλήθειας. Στην Αμισό ο Οσμάν εντείνει τις απειλές του στην οικογένεια Παυλίδη προπηλακίζοντας και χτυπώντας τον Θέμη και τον Γιώργο.

Στο Παρίσι η Ιφιγένεια περιμένει απεγνωσμένα νέα από τον Μίλτο. Ο άνθρωπος που τις παραδίδει με ασφάλεια τα γράμματα, δεν είναι άλλος από τον Γάλλο λοχαγό, ο οποίος συνεχίζει να την πολιορκεί ερωτικά.

Στο πεδίο της μάχης ο Μίλτος χάνει τον φίλο και συνοδοιπόρο του Λευτέρη αλλά το παιχνίδι της μοίρας δεν σταματά εκεί…η ζωή και ο πόλεμος θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον αδελφικό του φίλο Κερέμ. Μία αναμέτρηση στην οποία θα δοκιμαστεί η θρησκεία, η πατρίδα και η φιλία…

Κόκκινο Ποτάμι: Πρωταγωνιστές της σειράς "ρίχνουν βόμβες" για τα επόμενα επεισόδια! "Ήταν ευτυχής σύμπτωση που..."

Πρωταγωνιστές της σειράς Κόκκινο Ποτάμι, "ρίχνουν βόμβες" για τα επόμενα επεισόδια! "Ήταν ευτυχής σύμπτωση που..."

Τι αποκάλυψαν σε πρωινή εκπομπή του OPEN;

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και ο Τάκης Βαμβακίδης μιλούν για την κινηματογραφικών προδιαγραφών σειρά και αποκαλύπτουν εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς. Μέσα σε όλα αυτά σχολιάζουν και την επιτυχία που έχει κάνει και τον λόγο που θεωρούν πως το λάτρεψε το κοινό.

O "Μεχμέτ" από το «Κόκκινο Ποτάμι» αποκαλύπτει! «Εκεί έγιναν τα γυρίσματα της σειράς»

«Από τις λίγες φορές στην τηλεόραση που αισθάνομαι ότι κάνω κάτι πραγματικά καλλιτεχνικό. Ο Μανούσος ξέρει τι θέλει, αγαπά τη δουλειά του και αγαπά πολύ τους ηθοποιούς», λέει ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Και ο Τάκης Βαμβακίδης, συμπληρώνει, «Ήταν ευτυχής σύμπτωση που το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου ήρθε στο προσκήνιο και μπήκε σε όλα τα ελληνικά σπίτια μέσα από τη σειρά τη χρονιά της επετείου των 100 χρόνων μνήμης».