Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι αποψινοί καλεσμένοι του είναι "φωτιά"! Με αέρα GNTM και Άγριες Μέλισσες!

Τι θα δούμε στο The 2night show;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι αποψινοί καλεσμένοι του είναι

Με αέρα GNTM και Άγριες Μέλισσες θα είναι το «The 2night show» και οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι «φωτιά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στον ΑΝΤ1 τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα τη γυναίκα της ζωής του, Έλενα, μιλά για το γλέντι του γάμου, παρουσία των συντελεστών των «Άγριων Μελισσών», καθώς και για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, σε λίγο καιρό.

Μεταξύ άλλων, μιλά για τον «κλαριντζή Κυριάκο Βαμβακά» που υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς και για την εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος του στη σειρά στα προσεχή επεισόδια.

Γρηγόρης Αρναούτογλου The 2night show

O Δημήτρης Σκουλός ανοίγει τα χαρτιά του στον Γρηγόρη. Μιλά για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας «GNTM», τις αυστηρές κριτικές και τη βραδιά του φετινού τελικού. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πως πέρασε από casting, προκειμένου να μπει στην επιτροπή, ενώ δεν κρύβει πως έχει υπάρξει καυγάς μεταξύ των κριτών πίσω από τις κάμερες.

Τέλος, θα περάσει από τις Μύγες, οι οποίες του έχουν ετοιμάσει μια πολύ ιδιαίτερη υποδοχή.

Στην προηγούμενη εκπομπή του, είχε βρεθεί καλεσμένη η Δούκισσα Νομικού και είχε μιλήσει ανοιχτά για τις εγκυμοσύνες της.

"Φωτιά" στον ΑΝΤ1 από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Με την Δούκισσα Νομικού έσπασε ρεκόρ σε νούμερα!

Τα νούμερα τηλεθέασης του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του έσπασαν κάθε ρεκόρ! Πήρε "φωτιά" ο ΑΝΤ1 από το δίδυμο αυτό!

Στο The 2 Night Show έκανε μια σπάνια εμφάνισή της η λαμπερή παρουσιάστρια και μίλησε για πολλά πράγματα στα οποία και δεν είχε αναφερθεί ξανά!

Ένα από τα θέματα που συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό ήταν η αναφορά της στον Θέμο Αναστασιάδη που τον αποκάλεσε και τηλεοπτικό της πατέρα!

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έμεινε αμείωτο αφού στο δυναμικό κοινό έκανε 30,7

Late night

ΑΝΤ1: Τhe 2night show 30,7

Αναλυτικά τα τέταρτα:

38,6

30

29,4

27,8

30,2

31,8

31,2

26,8