Ελεονώρα Μελέτη: Πασίγνωστη Ελληνίδα καλεσμένη στην εκπομπή της! Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό!

Θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

Ελεονώρα Μελέτη: Πασίγνωστη Ελληνίδα καλεσμένη στην εκπομπή της! Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό!

Πασίγνωστη Ελληνίδα θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη! Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό και σίγουρα η εκπομπή θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

Τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν τη νέα χρονιά, με συνεντεύξεις γεμάτες αποκαλύψεις και πρωταγωνιστές που ανοίγουν την καρδιά τους στο τηλεοπτικό κοινό και την Ελεονώρα Μελέτη. Η Σούζαν Άσμπι, η γυμνάστρια που τη δεκαετία του ’90 έφερε τη μόδα του αερόμπικ σε όλα τα ελληνικά σπίτια, αφηγείται την μυθιστορηματική ζωή της.

Μιλά για πρώτη φορά για τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο καθώς η μητέρα της δεν ήταν σε θέση να αναλάβει την ανατροφή της. Πώς αντέδρασε όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον πατέρα της και είδε την πλούσια ζωή που έκανε με τη νέα του οικογένεια;

Αναφέρεται στους δύο γάμους της και εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να χωρίσει τόσο από τον πρώτο της σύζυγο, όσο και από τον δεύτερο. Χαμογελά όταν μιλά για την κόρη της και συγκλονίζει όταν περιγράφει τη στιγμή που ληστές εισβάλουν στο σπίτι την ώρα που η ίδια και το παιδί της κοιμούνται.

Σούζαν Άσμπι πώς είναι σήμερα

Θα γνωρίσουμε επίσης, την πιο εκκεντρική φιγούρα του ελληνικού youtube, τον Gingerbread Bae, ο οποίος συνοδεύεται στο πλατό από τη μητέρα του. Ο Gingerbread Bae αποκαλύπτει πώς και γιατί άρχισε να βάφεται με τα καλλυντικά της μητέρας του όταν ήταν ακόμα παιδί, ενώ η μητέρα του εξηγεί γιατί ήταν εκείνη που του ασκούσε το πιο σκληρό μπούλινγκ.

Εξηγεί πώς ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα του, τους έφερε πιο κοντά και τί αντίκτυπο έχουν στα social media τα βίντεο που «ανεβάζουν». Πώς αισθάνεται ο ίδιος για τη διαφορετικότητά του; Πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τον βλέπει βαμμένο και τι σχόλια δέχεται για την επιλογή του να εκφράζεται μέσα από το μακιγιάζ;

Θυμάστε και το άρθρο - φωτιά που είχαμε γράψει για την πρόταση που της έκανε ο Alpha tv;

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της απόψε στα «Μεσάνυχτα»!

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη απόψε στα «Μεσάνυχτα»! Θα αποκαλύψουν τα πάντα στην παρουσιάστρια του Alpha.

Droulias Brothers
Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας, κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνουν αίσθηση με τις εμφανίσεις τους. Με καταγωγή από την Κρήτη και τη Μύκονο και με «όπλα» τους τις μαντινάδες, το νταούλι και τη λύρα κατάφεραν να βρεθούν στις Αθηναϊκές πίστες. Τα δύο αδέρφια συναντούν την Ελεονώρα Μελέτη και μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να τα καταφέρουν, για την ευκαιρία που έχασαν να πάνε στη Eurovision, ενώ δηλώνουν έτοιμοι να το προσπαθήσουν φέτος. Τι λένε για την εμπειρία τους σε γνωστό ριάλιτι επιβίωσης; Επίσης, ο Ηλίας μιλά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του όταν έχασε την πρώην κοπέλα του σε τροχαίο.

Θυμηθείτε πώς τα πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στα νούμερα τηλεθέασης!

Πέτρος Λαγούτης
Αμέσως μετά ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για τον βελούδινο χωρισμό του με την Μυρτώ Αλικάκη και ανακοινώνει την απόφασή τους να πάρουν και διαζύγιο. Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους; Ο ηθοποιός μιλά επίσης για τον εθισμό του στον τζόγο και την βοήθεια που ζήτησε. Γιατί νιώθει ότι ξαναζεί; Μας διηγείται ένα απίστευτο περιστατικό όταν ήρθε τετ α τετ με τον ληστή του αυτοκινήτου του.

Τζένη Διαγούπη
Στο πλατό αμέσως μετά έρχεται η Τζένη Διαγούπη. Σε μια απολαυστική συνέντευξη μιλά για όσα την ενοχλούν στην κοινωνία. Πώς μαζί με τον Νίκο Μουτσινά κατάφεραν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της ανεργίας και γιατί χώρισαν οι δρόμοι τους; Επίσης η ηθοποιός αναφέρεται στο ενδεχόμενο της υιοθεσίας ενός παιδιού και μιλάει για τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε για τα κιλά της.

«Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.