Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτοί είναι οι αποψινοί του καλεσμένοι! Ονόματα έκπληξη!

Ποιος θα δούμε στους δέκτες μας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτοί είναι οι αποψινοί του καλεσμένοι! Ονόματα έκπληξη!

Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου και έχει ονόματα έκπληξη! Τι θα δούμε στους αποψινούς μας δέκτες και ποιοι θα είναι αυτοί που θα μας κρατήσουν συντροφιά;

Στη μοναδική Ελένη Βιτάλη είναι αφιερωμένη η εκπομπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια μαζί με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Δημήτρη Μπάση, Μελίνα Ασλανίδου, Ελεονόρα Ζουγανέλη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μάνο Αχαλινωτόπουλο, Αγγελική Τουμπανάκη, Κώστα Μερετάκη, Νίκο Φιλιππίδη, Γιώργο Κωτσίνη και Νίκο Ξύδη με τους «Τζουμ», μας χαρίζουν εντυπωσιακά μουσικά "παντρέματα" και ξεχωριστές μελωδικές στιγμές.

Στην παρέα και οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Τάσος Χαλκιάς, Νίκος Καλογερόπουλος, Ταμίλα Κουλίεβα, Δημήτρης Μαλισσόβας, Νίκη Παλληκαράκη, Θεοδώρα Σιάρκου, Μαρίνα Λαχανά, Αρχοντούλα Πέτρου, Ναταλία Ρασούλη, Γιώργος Ναούμ, Αφροδίτη Ντάνιελ και Κυριακή Αιλιανού, που τιμούν τη φίλη και καλλιτέχνιδα Ελένη Βιτάλη.

Μιας και μιλάμε ωστόσο για την εκπομπή του παρουσιαστή, εσείς ακούσατε την "βόμβα" για τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Δεν θα πιστέψετε την κίνηση του OPEN... εναντίον του!

Πριν δούμε τους αποψινούς καλεσμένους και τα ονόματα έκπληξη ωστόσο, πως τα πάει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΙ

Ακόμη μια εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου παρακολουθήσαμε χθες στον ΣΚΑΙ η οποία μας γέμισε με αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες. Ωστόσο, πως τα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης; Ο παρουσιαστής μετά τη πτώση που είδε, ήρθε η άνοδος με +4,5%.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έχει κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, καθώς κάθε Σάββατο απολαμβάνει αγαπημένους καλλιτέχνες και τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή. Χθες, κατάφερε να τους κερδίσει;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε σχέση με το περασμένο Σάββατο, είχε άνοδο της τάξεως των 4,5% στα νούμερα τηλεθέασης.

Prime time

ALPHA: Αχ αυτή η γυναίκα μου 11,9

AΝΤ1: Ηλίας του 16ου 15,7

STAR: Η πύλη του πολεμιστή 10,9

ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας ρε παιδιά 16,3

OPEN: Η ωραία των Αθηνών 7,1

Αναλυτικά τα τέταρτα

14,2
19
15,1
15,8
16,4
16,3
17,4
13,7
15,6