Άγριες Μέλισσες: Μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ασημίνα - "Φωτιά" οι εξελίξεις (17/3)

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ασημίνα -

Σκέτη "φωτιά" είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», μιας και η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της και τις αδερφές της, για να την βρει μία δυσάρεστη έκπληξη να την περιμένει.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα στον Ant1...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91

Η επίθεση που έγινε στους αγρότες, έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, μετατρέποντας το Διαφάνι σε πεδίο μάχης. Ο καυγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του συνεταιρισμού, τους οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. Παράλληλα όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες ενώ ο συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη πως ο Μελέτης δεν είναι καλή περίπτωση για εκείνη ενώ ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με την Μάρθα- τη νύφη του Νέστορα- που θα περιπλέξει τα πράγματα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και την σχέση του με τον Δούκα. Την ίδια στιγμή η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τις αδερφές της, ενώ σε επόμενο επεισόδιο, δε διστάζει και επιτίθεται στη Δρόσω κατηγορώντας την για τον Σέργιο - Μη χάσετε το spoiler!

Χαμός πρόκειται να γίνει και στο αυριανό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες» (18/3) - Δείτε το εδώ πρώτοι

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92

Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή. Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω.

Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της. Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.