Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Χαμός σήμερα (22/5) - Η Ασουμάν αναγκάζει τον Ερκούτ να...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Χαμός σήμερα (22/5) - Η Ασουμάν αναγκάζει τον Ερκούτ να...
TV24 22.05.2020 14:52
Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
ΠΕΝΥ ΠΕΤΡΟΥ

Χαμός θα γίνει και στο σημερινό επεισόδιο (22/5) της ξένης σειράς Elif. Τι θα αναγκάσει η Ασουμάν τον Ερκούτ να κάνει; Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα συμβούν.

Η δασκάλα της Ελίφ και του Ταϊλάν θα πάρει μετάθεση για άλλο σχολείο με τα παιδιά να καταλαβαίνουν ότι κάτι έχει συμβεί. Την ίδια ώρα ο Τζεβαχίρ θα θυμώσει με την Αρζού που απέλυσε την Αϊσέλ και την Σουνά. Η Ζεϊνέπ από την μεριά της θα γίνει έξαλλη με τον άντρα της, που πέρασε όλη την νύχτα μακριά από το σπίτι τους.

Από την άλλη τα πράγματα είναι δύσκολα και για τον Γουσούφ, που θα έχει έναν άγριο καβγά με την Αρζού. Εκείνη τότε θα του πει ότι είναι ερωτευμένος, γι΄αυτό και αντιδρά έτσι. Τέλος η Γκόντζα θα δώσει ένα έγγραφο στην Ασουμάν, το οποίο θα αποδειχτεί μεγάλος βραχνάς για τον Ερκούτ. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο Star.

Αυτό είναι το έγγραφο που θα αναγκάσει η Ασουμάν τον Ερκούτ να υπογράψει και θα γίνει χαμός σήμερα (22/5) στην Elif

Η Ελίφ και ο Ταϊλάν καταλαβαίνουν πως κάτι απασχολεί τη δασκάλα τους και εκείνη τους λέει πως πήρε μετάθεση για άλλο σχολείο και σύντομα θα πρέπει να φύγει. Η Αϊσέλ και η Σουνά χαιρετούν τις συναδέλφους τους αλλά ο Τζεβαχίρ τις εμποδίζει να φύγουν καθώς θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Αρζού τις απέλυσε. Τους ζητάει να μείνουν αλλά η Αρζού επεμβαίνει.

Τα κορίτσια του λένε πως έτσι και αλλιώς θέλουν να φύγουν. Η Ζεϊνέπ είναι ακόμη θυμωμένη με τον άντρα της επειδή ο Σελίμ έλειψε μια ολόκληρη νύχτα, τη νύχτα μάλιστα που είχαν κανονίσει να δειπνήσουν οι δυο τους. Η Ίντζι ακούει τον καυγά τους και το λέει στην Ελίφ. Τα κοριτσάκια αποφασίζουν να τους ετοιμάσουν μια έκπληξη για να χαρούν. Η Γκόντζα δίνει ένα έγγραφο στην Ασουμάν, το οποίο όταν το υπογράψει ο Ερκούτ δεν θα μπορεί να την απολύσει, όταν χωρίσουν. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ διασκεδάζουν με την έκπληξη της Ελίφ και της Ιντζί.

Η Μπαχριγιέ ενημερώνει τη Μελέκ για την κατάσταση της Αϊσέλ και της Σουνά. Η Μελέκ νιώθει ενοχές και την επόμενη μέρα πηγαίνει στο εργαστήρι για να μιλήσει με την Αρζού. Της λέει πως θα επιστρέψει στη δουλειά υπό έναν όρο, να γυρίσουν και η Σουνά με την Αϊσέλ. Η Ασουμάν αναγκάζει τον Ερκούτ να υπογράψει το έγγραφο. Η Ελίφ λέει στον Γιούσουφ πως η μητέρα της γύρισε στη δουλειά. "Έσκασε" όμως και μια συνταρακτική εξέλιξη. Η Αρζού μένει έγκυος αλλά ο Ουμίτ την χωρίζει. Διαβάστε εδώ όλα όσα θα συμβούν.

Ο Γιουσούφ εισβάλει στο εργαστήρι και παίρνει μαζί του τη Μελέκ λέγοντας στην Αρζού πως θα τα πουν στο δικαστήριο. Ενώ ο Γιουσούφ τσακώνεται με την Αρζού εκείνη του λέει πως έχει καταλάβει για ποιο λόγο βοηθάει τη Μελέκ, γιατί είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος με τις πράξεις της Αρζού…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif - Αποκλειστικό «βόμβα»: Καρέ - καρέ το μεγάλο φινάλε στο STAR

Σοκ στην Elif – Δολοφονική επίθεση στην Αρζού

TAGS
Share