The 2night show: Η ανακοίνωση για τους σημερινούς 26/11 καλεσμένους του Αρναούτογλου

Ποιους θα υποδεχτεί στο πλατό ο παρουσιαστής;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show: Η ανακοίνωση για τους σημερινούς 26/11 καλεσμένους του Αρναούτογλου

Από τον ΑΝΤ1, βγήκε η ανακοίνωση για τους σημερινούς 26/11 καλεσμένους που θα υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής The 2night show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αυτοί λοιπόν είναι οι καλεσμένοι του Αρναούτογλου στο The 2night show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show τη Θεοφανία Παπαθωμά. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τις περιπέτειες της Βιολέτας στο Διαφάνι που δεν έχουν τελειωμό αλλά και τις συγκλονιστικές εξελίξεις που έρχονται. Σχολιάζει επίσης τον μεγάλο ντόρο που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με την ανάρτηση του συντρόφου της, Γρηγόρη Πετράκου σχετικά με τον κορωνοϊό. Με το δικό της μοναδικό τρόπο αναφέρεται στην καθημερινότητα της με τα τρία παιδιά , τις ανησυχίες της ως γυναίκα αλλά και ως σύντροφος.

The 2night show καλεσμένοι Αρναούτογλου ΑΝΤ1

Στο «The 2Night Show» έρχεται και η Κική Λιτσάκη που δεν είναι άλλη από τη «Super Kiki». Η δική μας Κική , μοιράζεται για πρώτη φορά με τον Γρηγόρη τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της, που δεν είναι καθόλου… «σούπερ». Σε μια εκ βαθέων συζήτηση αποκαλύπτει τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Χίο και μιλάει για την ενδοοικογενειακή βία που στιγμάτισε τα πιο αγνά χρόνια της ζωής της. Τα ναρκωτικά, ο εθισμός, οι LOCOS, η παραβατική συμπεριφορά που οδήγησε στον εγκλεισμό της στη φυλακή, η κατάθλιψη, η προσωπική της μάχη για την απεξάρτηση και τέλος η λύτρωση.

Πώς είναι σήμερα η σχέση της με τους γονείς της; Πώς κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της; Πώς από μια αγανακτισμένη σερβιτόρα έγινε μια αγανακτισμένη αλλά και αγαπημένη instagrammer και έκανε το όνειρο της πραγματικότητα. Μια συνταρακτική ανθρώπινη ιστορία που η Κική ως τώρα περιέγραφε μόνο στα Stand up shows που κάνει. Αυτή τη φορά αποφάσισε να την μοιραστεί με τον Γρηγόρη και το τηλεοπτικό κοινό.

The 2night show: Ο Αρναούτογλου στήλη άλατος - Ασύλληπτα "καυτό" το τσιφτετέλι της Ρασέλ του GNTM 3

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε, τη νύχτα της Τετάρτης, η Θεοδώρα Ρασέλ στο The 2night Show του ΑΝΤ1. Η εκρηκτική πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM 3 μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας του STAR αλλά και τα έδωσε όλα πάνω στο τραπέζι με το καυτό της τσιφτετέλι!

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Θεοδώρα Ρασέλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είδα τι βγήκε προς τα έξω στο GNTM. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα και γω να μπω στην τηλεόραση να μου δώσω μια μπουνιά για να σταματήσω να μιλάω. Δεν θυμόμουν ποτέ ότι είπα για έναν συμπαίκτη μου πως είναι κακιασμένη σκρόφα. Σκληρό, όμως, εκείνη την ώρα που το έλεγα το πίστευα και το ένιωθα. Μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι γιατί με αυτά που έλεγε , όντως η συμπεριφορά του ήταν άσχημη αλλά δεν έπρεπε να τον πω έτσι. Σήμερα δεν θέλω να ξοδέψω σάλιο για εκείνον».

«Όταν βγήκα, από εκεί που στα μηνύματα έγραφαν «ποια είναι αυτή», ξαφνικά έγραφαν γύρνα πίσω Ρασέλ, σε αγαπάμε» πρόσθεσε, επίσης, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας.

Κατά της διάρκεια της βραδιάς, η Θεοδώρα Ρασέλ δε δίστασε να δείξει τις χορευτικές της ικανότητες. Έτσι, ανέβηκε στο τραπέζι του παρουσιαστή και λινκίστηκε στους ρυθμούς της μπάντας.

Ένα αργό και σαγηνευτικό τσιφτετέλι που απήλαυσαν τόσο οι παρευρισκόμενοι στο πλατό της βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1 όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η Ρασέλ θρήνησε για έναν δικό της άνθρωπο που έφυγε από κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο περιοδικό YOU.

Το βίντεο από το καυτό τσιφτετέλι της Ρασέλ στο πλατό του The 2night show