Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 14/12: Έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση του Δήμου

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 14/12: Έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση του Δήμου
TV24 14.12.2020 18:59
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» αφού βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Δήμο.

Σε περίπτωση που χάσατε το προηγούμενη επεισόδιο, δείτε εδώ όλα συνέβησαν και πάρτε παρακάτω μια γεύση για το τι θα δούμε σήμερα στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου - Ήλιος - Περίληψη Επεισοδίου 63

Τα δημοσιεύματα για πιθανή ενοχή του Δήμου στο φόνο του Αντρέα δημιουργούν προβλήματα στον Δήμο, αλλά και υποψίες στον Δημήτρη για το ποιος διέρρευσε την πληροφορία. Η ομολογία της Εύας για την επίθεσή της στον Πέτρο έχει αναστατώσει τους πάντες και ειδικότερα την Αλίκη, τον Φίλιππο, αλλά και την Λήδα η οποία φοβάται ότι η νέα της ζωή με τον Φίλιππο έχει μόνο εχθρούς.

Η Νίκη, απελπισμένη απ’ το μέλλον που της επιφυλάσσει η κατηγορία για τον φόνο του Αντρέα, παίρνει μια εν βρασμώ απόφαση, με σκοπό να δώσει η ίδια ένα τέλος στο δράμα της. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που ενοχοποιούν τον Δήμο και δυσκολεύουν περισσότερο την κατάσταση.

Θρήνος στην σειρά Ήλιος - Νεκρή η...

Η Λήδα στη σειρά Ήλιος, ελπίζει ότι η μητέρα της θα τα καταφέρει, ενώ ο Αντώνης είναι γεμάτος τύψεις για όλα όσα προκάλεσαν το ατύχημά της. Ολοι ελπίζουν να ακούσουν τα καλά νέα για την ανάρρωσή της αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Η Μαρία μεταφέρεται βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. «Μαμά μου, μην ανησυχείς, θα γίνεις καλά», της λέει η Λήδα με δάκρυα στα μάτια, ενώ εκείνη είναι αναίσθητη. Η γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο Αντώνης υποφέρει από τύψεις. Πώς να ξεχάσει ότι έπαθε το ατύχημα εξαιτίας του; Αν δεν της έλεγε για τη Νεφέλη και όλα όσα συμβαίνουν και δεν την τάραζε, εκείνη δεν θα πάθαινε το ατύχημα και τώρα θα ήταν όλα κανονικά, όπως πριν. Η Λήδα φοβάται μήπως χάσει τη μητέρα της. «Αν πάθει κάτι δεν θα το αντέξω. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι μπορεί να τη χάσω», λέει στον Φίλιππο που είναι δίπλα της και τη στηρίζει. «Ολα καλά θα πάνε. Να είσαι δυνατή και να σκέφτεσαι θετικά», την καθησυχάζει.

Ομως τα άσχημα νέα δεν αργούν να φτάσουν. Η Λήδα και ο Αντώνης έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη κατάσταση που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν. Η Μαρία δεν τα καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή. Είναι νεκρή. Η Λήδα πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα της σπαράζοντας από το κλάμα. «Οχι, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό», του λέει. Και οι δύο σχεδόν καταρρέουν. Από την άλλη, ο Δήμος μπαίνει στην φυλακή. Δείτε γιατί.

Ήλιος Νεκρή η Μαρία

Η Αλεξάνδρα βλέπει... θετικά τον θάνατο της Μαρίας στην σειρά Ήλιος

Ο απροσδόκητος θάνατος της Μαρίας δημιουργεί ερωτηματικά στη Λήδα. «Τι συνέβη; Πώς προκλήθηκε το ατύχημά της;», αναρωτιέται, ενώ ο Αντώνης παλεύει με τις ενοχές του και την αγωνία για την αντίδραση της κόρης του, αν μάθει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα βλέπει τον θάνατο της Μαρίας σαν μια ευκαιρία να αναβάλουν τον γάμο τους ο Φίλιππος και η Λήδα, ενώ έχει μάθει πως η Αλίκη βγαίνει με τον Αχιλλέα. «Θα διακόψεις μαζί του. Η θέση σου είναι δίπλα στην οικογένειά σου», είναι τα λόγια που της απευθύνει.

Εκείνη όμως προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της και να προχωρήσει με τη ζωή της. Η Λήδα με τη σειρά της μαθαίνει από τον πατέρα της τι ήταν αυτό που αναστάτωσε τόσο τη Μαρία πριν πάθει το ατύχημα και προσπαθεί να το συνειδητοποιήσει, αλλά δεν της είναι εύκολο.

TV Ρεπορτάζ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φρίκη στον Ήλιο: Νεκρός πρωταγωνιστής - «Δεν το έκανα εγώ»

Ήλιος: Δολοφονική επίθεση στον Πέτρο - Θρίλερ για Λήδα και Φίλιππο

Share