Αγγελική (3/2): Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Νικόλα για εμπόριο ναρκωτικών

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αγγελική (3/2): Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Νικόλα για εμπόριο ναρκωτικών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς του Alpha, Αγγελική αφού στο σημερινό επεισόδιο η αστυνομία θα συλλάβει τον Νικόλα για εμπόριο ναρκωτικών.

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha, Αγγελική

Ο Νικόλας συλλαμβάνεται για εμπορία ναρκωτικών και ο Στέφανος για άλλη μια φορά καλείται να διαχειριστεί την κρίση, ενώ η στάση της Τζένης στο συμβάν προκαλεί ένταση μεταξύ τους. Η Δανάη γεμάτη ενοχές για την σύλληψη του Νικόλα καταφεύγει στην Αγγελική που την παρηγορεί και στην συνέχεια στον Αποστόλη, ο οποίος δεν φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία της για τον Νικόλα.

Η επίσκεψη της αστυνομίας στο σπίτι που ψάχνει για ναρκωτικά αναστατώνει όλη την οικογένεια και κυρίως την Αθηνά που αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για την περίπτωση του Νικόλα. Ο Θωμάς πληγωμένος από την στάση της Λένας φεύγει από το σπίτι. Τέλος η Αγγελική συναντάει τον Μάκη, χωρίς να γνωρίζει πως θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο. Μπορείτε πρώτοι να μάθετε τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας.

αγγελιλή εξελίξεις

Μαίρη Μηνά: Η πρωταγωνίστρια της «Αγγελικής» αποκαλύπτει τον δισταγμό για τον ρόλο της

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαίρη Μηνά, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και μέσα σε όλα αποκάλυψε τον λόγο που ήταν διστακτική στο να πει το «ναι» για την σειρά.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της τόσο για την σειρά όσο και για τις άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Η Μαίρη Μηνά, μάλιστα, αποκάλυψε και τον δισταγμό της για την σειρά: «Κάναμε μια συνάντηση, μιλήσαμε εφ’ όλης της ύλης, κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και μετά πήρα αρκετό χρόνο.

Η πρόταση ήρθε λίγο μετά την πρώτη καραντίνα, πήρα χρόνο για να σκεφτώ, να δω αν μπορώ να το στηρίξω και σε βάθος χρόνου γιατί είναι 10 μήνες. Μετά είπα ότι εντάξει θα το πάω ομοιοπαθητικά, γιατί είχα φοβία προς την έκθεση. Αυτό που έμαθα το 2020 είναι ότι μπες σε ότι σε τρομάζει και βλέπουμε».


Έπειτα πρόσθεσε: «Αυτό που αγαπώ στην “Αγγελική” είναι το θάρρος της, που παίζει στα όρια του θράσους. Αυτό που θεωρώ ότι είναι λάθος, είναι ότι βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό της. Πέφτει στην παγίδα που φτιάχνει για τους άλλους, είναι λίγο αφελής».

αγγελική