MasterChef 5: Η Λία κέρδισε την ποδιά και ξέσπασε σε κλάματα - «Στελινάκι μου, η μαμά θα λείψει λίγο καιρό»

Η συγκίνηση της για την τετράχρονη κορούλα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MasterChef 5: Η Λία κέρδισε την ποδιά και ξέσπασε σε κλάματα - «Στελινάκι μου, η μαμά θα λείψει λίγο καιρό»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Λία ήταν η πρώτη παίκτρια που κατάφερε να περάσει στο σπίτι και αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Η γλυκιά μανούλα του ριάλιτι μαγειρικής παρόλο που απογοητεύτηκε με τα υλικά που επέλεξε ο συμπαίκτης της για να κρατήσουν στο πιάτο τους, ετοίμασε κάτι που εντυπωσίασε αρκετά τους κριτές.

MasterChef 5 κλάματα Λίας

Μόλις μάλιστα της ανακοίνωσαν πως κέρδισε την πολυπόθητη ποδιά, η Λία ξέσπασε σε κλάματα χαράς καθώς ένα όνειρο της έγινε πραγματικότητα. Όμως, η Λία έχει ένα τετράχρονο κοριτσάκι και όπως δήλωσε θα της λείψει πάρα πολύ όσο θα βρίσκεται στο σπίτι του MasterChef.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Τελικά την πήραμε την ποδιά μας! Τα καταφέραμε! Τη βάζω, μου πάει πολύ! Τι ωραία, τι χαρά! Μετά από τόσες δοκιμασίες και τόσο κόπο… Έχει νόημα τώρα. Στελινάκι, μου αγάπη μου, η μαμά θα λείψει λίγο καιρό. Τι σου είναι η μάνα; Δεν θέλω να με βλέπει το παιδάκι μου να κλαίω». Να σημειώσουμε ότι πριν λίγο παρακολουθήσαμε και την κόντρα του Κωνσταντίνου με τον Διονύση!

MasterChef 5: Το «καρφί» του Κουτσόπουλου στον Ιωαννίδη - «Εσύ εδώ έκανες τον όμορφο, ενώ εμείς δουλεύαμε»

Το νέο επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να πετάει μια ξεκαρδιστική σπόντα στον Πάνο Ιωαννίδη.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της δεύτερης φάσης του Bootcamp και οι δέκα εναπομείναντες παίκτες έχουν χωριστεί σε ζευγάρια και θα μονομαχήσουν προκειμένου να κερδίσουν το εισιτήριο για το σπίτι.

Κατά την διάρκεια που μαγείρευαν οι διαγωνιζόμενοι, οι κριτές είχαν πιάσει ψιλή κουβεντούλα, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μοιράζεται μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά.

-Λ.Κ: Εμένα το Master class που μου έχει μείνει από εσένα…

-Σ.Κ: Πάει να κοροϊδέψει τώρα για όταν πήγαινε και μου έκλεβε τις συνταγές…

-Λ.Κ : Άκου, άκου, γιατί εσύ εδώ έκανες τον όμορφο, ενώ εμείς επάνω δουλεύαμε. Είχε πάρει ένα τσέρκι και πάταγε το μπισκότο 45 λεπτά. Έβριζαν όλοι! Εγώ έχω κάνει κοντρόλ επάνω. Αλλά μια χαρά. Δείτε εδώ στο μεταξύ και την τηλεθέαση που έκανε το ριάλιτι μαγειρικής!

MasterChef 5 «καρφί» του Κουτσόπουλου στον Ιωαννίδη