MasterChef 5: O Πάνος άλλαξε δωμάτιο για να μην είναι μαζί με τον Ιωάννη

Αρχίζει και δυσκολεύει η συμβίωση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MasterChef 5: O Πάνος άλλαξε δωμάτιο για να μην είναι μαζί με τον Ιωάννη

Στο σημερινό επεισόδιο MasterChef είδαμε τους παίκτες να ετοιμάζονται για την νέα τους δοκιμασία αλλά πριν από αυτό, ο Πάνος άλλαξε δωμάτιο στο σπίτι.

Όπως είδαμε, ο παίκτης δεν ήθελε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον Ιωάννη αφού έχει ήδη δείξει τον χαρακτήρα του, ο οποίος τον έχει φέρει αντιμέτωπο με όλη την ομάδα.

Έτσι ο Πάνος, με απώτερο σκοπό να μην χαλάει την ζαχαρένια του πήρε τα πράγματά του και μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο.

Η αλλαγή δωματίου από τον Πάνο

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με παίκτη του MasterChef 5 - «Ποιος νομίζει πως είναι;»

Απόσπασμα από το επεισόδιο του MasterChef 5 πρόβαλλε η εκπομπή Ευτυχείτε και με τα όσα διαδραματίστηκαν με έναν συγκεκριμένο παίκτη η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης ήταν ο διαγωνιζόμενος που κατάφερε να εκνευρίσει την παρουσιάστρια, η οποία ξέσπασε στον αέρα λέγοντας πως η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη.

«Εντωμεταξύ έκανα ένα ζάπινγκ το Σάββατο και νόμιζα ότι έβλεπα Εφιάλτη στην κουζίνα, είπα πως αποκλείεται να είναι το MasterChef αυτό. Καταρχάς είναι η πρώτη φορά που παίκτης με έφερε ως εδώ. Ήθελα να μπω στην τηλεόραση και να τον πιάσω και να του πω "έλα εδώ".

Τι είναι αυτός ο Ιωάννης; Πού τον βρήκαν; Τι απαράδεκτη συμπεριφορά είναι αυτή; Πώς μιλάει έτσι σε όλους; Ποιος νομίζει πως είναι;», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου. Να σημειώσουμε πως σίγουρα θα εκνευριστεί και με το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι, καθώς θα γίνει χαμός με τους παίκτες.