Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 5/5: Ο Φίλιππος, επιχειρώντας να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του Μενέλαου, έρχεται αντιμέτωπος μαζί του

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Ήλιος 5/5: Ο Φίλιππος, επιχειρώντας να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του Μενέλαου, έρχεται αντιμέτωπος μαζί του
TV24 05.03.2021 10:15
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Tρέχουν οι εξελίξεις της σειράς Ήλιος αφού σήμερα θα δούμε τον Φίλλιπο να προσπαθεί να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του Μενέλαου αλλά θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του.

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά Ήλιος

Η Διώνη θέλει να μιλήσει στον πατέρα της για τον Φίλιππο, αλλά εκείνος της ζητά να περιμένουν λίγο ακόμη πριν ανακοινώσουν τη σχέση τους.

Η Αλίκη επιμένει να βοηθήσει την Ιωάννα με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει… Ο Δημήτρης κι ο Χρήστος χαίρονται με την επιτυχία τους να συλλάβουν τα τσιράκια του Δικηγόρου και πιστεύουν ότι έτσι θα έρθουν πιο κοντά στον Μενέλαο.

Ο Δημήτρης παράλληλα, καταστρώνει το σχέδιό τους με τον Φίλιππο, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο του Μενέλαου.

Κι ενώ η Λήδα, ήρεμη μετά από καιρό, προσπαθεί να βοηθήσει την Λένα να αντιμετωπίσει την εγκυμοσύνη της, ο Δήμος, εκτελώντας μια παραγγελία του Δικηγόρου, βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη. Την ίδια ώρα η Αλίκη και ο Δημήτρης δέχονται απειλές από το κύκλωμα που κυνηγάει ο Δημήτρης.

Ο Φίλιππος, επιχειρώντας να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του Μενέλαου, έρχεται αντιμέτωπος μαζί του…

ήλιος εξελίξεις

Σοκ στον Ήλιο: Ο Φίλιππος δέχεται φονική επίθεση

Στον Ήλιο, ο Φίλιππος συνεργάζεται με τον Δημήτρη για να ξεσκεπάσει τον Μενέλαο, του οποίου προσπαθεί να γίνει το δεξί χέρι. Ο δικηγόρος, δυσαρεστημένος από αυτή την εξέλιξη, αποφασίζει να δράσει μόνος του και να απαλλαγεί απ’ αυτόν.

Ο Μενέλαος στέλνει ένα μήνυμα εκφοβισμού στον Φίλιππο κάνοντας μια αιφνιδιαστική κίνηση. Ομως ο Φίλιππος είναι πλέον αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την παράνομη οργάνωση και έτοιμος να ρισκάρει ακόμα περισσότερο. Με την προτροπή του Δημήτρη, προσπαθεί να πείσει τον Μενέλαο να τον βάλει στο παράνομο σκέλος των δραστηριοτήτων του.

«Θέλω να ξέρεις ότι μπορείς να με υπολογίζεις ως άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου. Μπορείς να βασιστείς σε μένα», του τονίζει. Ο Μενέλαος, επιφυλακτικός, παρότι δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα, του βάζει έναν όρο. «Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κόψεις κάθε επαγγελματική σχέση με τη Διώνη», του λέει, αγνοώντας την κρυφή ερωτική τους σχέση. Ο Φίλιππος, σε αδιέξοδο, καταλαβαίνει πως ο μόνος τρόπος να προστατέψει τη Διώνη είναι ο χωρισμός. Είναι κάτι που τον πονάει πολύ αλλά δεν βρίσκει καλύτερη λύση από αυτή.

Ο Φίλιππος «μαγειρεύει» τα νούμερα των εισπράξεων από τα παράνομα εμπορεύματα, ώστε να φανεί ότι ο δικηγόρος κλέβει τον Μενέλαο. Δεν χάνει μάλιστα την ευκαιρία να πει στον Μενέλαο για την... ανακάλυψή του. «Σε συμβουλεύω να τον απομακρύνεις από τη δουλειά. Φαίνεται πως δεν είναι τελικά τόσο αξιόπιστος και ενεργεί πίσω από την πλάτη σου», του επισημαίνει κι έτσι κερδίζει περισσότερο την εμπιστοσύνη του.

Ο δικηγόρος το μαθαίνει και επισκέπτεται τον Φίλιππο. «Γνωρίζω τι πας να κάνεις αλλά δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες», είναι τα λόγια του. Αργότερα η Διώνη ακούει κρυφά τον Φίλιππο και τον Διονύση να συζητούν στο γραφείο του και συμπεραίνει ότι ο Φίλιππος την απατάει.

σειρά ήλιος εξελίξεις

Ετσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Στη συνέχεια ο Φίλιππος εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μενέλαος και καταστρώνει με τον Δημήτρη το σχέδιο σύλληψής του. Ο Μενέλαος, όμως, θέλοντας να αφοπλίσει τον Δημήτρη και να τον απομακρύνει από τις δουλειές του, δίνει εντολή να απάγουν την Αλίκη. Ολοι αναστατώνονται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Η Αλεξάνδρα δίνει εντολή δολοφονίας

Ευγενία Δημητροπούλου: Όσα αποκάλυψε για την πρόταση γάμου - «Μου προκαλεί αμηχανία»

Share