Masterchef 5: «Κλάμα» με την ατάκα του Κουτσόπουλου - «Μαρίνα, κέρδισες σε giveaway του Φλωρινιώτη;»

Ο κριτής δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνιση της!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: «Κλάμα» με την ατάκα του Κουτσόπουλου - «Μαρίνα, κέρδισες σε giveaway του Φλωρινιώτη;»

Έδωσε ρέστα για ακόμη μια φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τις ατάκες του να προκαλούν «κλάμα» στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef.

Οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα με σκοπό να ξεκινήσει η διαδικασία ψηφοφορίας αλλά και ορισμού των παικτών προς αποχώρηση, μαζί με τον Στέφανο που έχει βγει ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο.

Ωστόσο, ο αγαπημένος κριτής θέλησε για ακόμα μια φορά να αποδείξει πόσο χιούμορ έχει, με αφορμή την αποψινή και καθόλου διακριτική εμφάνιση της Μαρίνας.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια επέλεξε να φορέσει μια μαύρη μπλούζα με πούλιες και στρας, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε! Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε και την ρώτησε: «Μαρίνα, κέρδισες σε giveaway του Φλωρινιώτη;»

Masterchef 5 ατάκα Κουτσόπουλου στην Μαρίνα

MasterChef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό της Μαρίνας Ντεμολλάι

Οι παίκτες του MasterChef 5 μπήκαν ήδη στο σπίτι και μία από τις μαγείρισσες που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία βρέθηκε ανάμεσα σε αυτούς που ξεκίνησαν τις εντάσεις, με το καλημέρα!

Ξεκίνησε να μαγειρεύει στο σπίτι για τις αδελφές της , καθώς η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες. Δηλώνει μαχήτρια της ζωής, καθώς από πολύ μικρή ηλικία έχει βγει νικήτρια μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχοντας διακριθεί με την εθνική ομάδα νεανίδων στο χάντμπολ, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση, ομαδικότητα αλλά και στόχος.

Masterchef Μαρίνα Ντεμολλάι

Για τη Μαρίνα σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη αλλά τι πιστεύει εκείνη για τον εαυτό της. Πιστεύει πως για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις έναν στόχο πρέπει να κινηθείς στρατηγικά και να αφοσιωθείς σε αυτόν. Άφησε τη μαγειρική για ένα μικρό διάστημα, για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αλλά συνειδητοποίησε πόσο πολύ της λείπει η ένταση, όταν είναι μέσα σε μια κουζίνα.

Έρχεται στο MasterChef 5 γιατί αναγνωρίζει στον εαυτό της, όσα χρειάζονται για να καταφέρει να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, και όπως λέει το κάνει για τα παιδιά της - δείτε εδώ τα σχόλια που γράφτηκαν γι΄αυτή στο Twitter.