Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Παντρεύεται η Ρίζω και ο Προύσαλης

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Παντρεύεται η Ρίζω και ο Προύσαλης

Μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη στη σχέση δύο πρωταγωνιστών πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο λόγος για τον Προύσαλη και την Ρίζω.

Αυτά θα συμβούν στην σειρά Άγριες Μέλισσες

Οι δυο τους, αν και εδώ και καιρό αρνούνται να παραδεχθούν τα συναισθήματά τους, αποφασίζουν να το κάνουν μετά από παρακίνηση της Δέσπως, προκειμένου να βοηθήσουν τον Ευτύχη.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Tv o’clock”, όλα αρχίζουν όταν η Μαργαρίτα Γερμενή, κοινωνική λειτουργός, φτάνει στο Διαφάνι για την υπόθεση του Ευτύχη, ενημερώνει τη Βιολέτα και τον Μιλτιάδη ότι δεν μπορεί να μείνει μαζί τους. Τα νέα στενοχωρούν τους περισσότερους και η Δέσπω βρίσκει λύση να μείνει Ευτύχης με το ζευγάρι.

Προτρέπει, λοιπόν, τη Ρίζω και τον Προύσαλη να παντρευτούν προκειμένου ο Ευτύχης να μείνει στο χωριό μαζί τους. Οι δυο τους παίρνουν τη μεγάλη απόφαση, χαροποιώντας όλο το χωριό. Έτσι, πολύ σύντομα θα δούμε κι άλλο γάμο στις Άγριες Μέλισσες. Φυσικά σας έχουμε ακόμα ένα spoiler για την σειρά.

άγριες μέλισσες

Γιώργος Σουξές: «Θα συνεχιστούν και του χρόνου οι Μέλισσες οπωσδήποτε»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν σίγουρα και του χρόνου αφού ο ίδιος έχει ήδη συμφωνήσει με τους ανθρώπου της παραγωγής.

Ο... Ενωμοτάρχης του Διαφανίου επιβεβαίωσε τη φήμη που είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες η Φαίη Σκορδά και ξεκαθάρισε πως ο επόμενος κύκλος θα διαδραματίζεται στην εποχή της Χούντας και το υλικό του θα είναι πολύ καλό.

«Θα συνεχιστούν και του χρόνου οι Μέλισσες οπωσδήποτε. Το λέω γιατί εγώ συμφώνησα ήδη. Αν ήταν, δε θα έλεγα τίποτα. Δε θέλω να λέω ψέματα. Οι σεναριογράφοι ήθελαν να είναι σίγουροι πως θα βρουν μια ιστορία που θα τους ικανοποιεί. Μετά την πρώτη σεζόν λέγανε κάποιοι πως θα πλατειάσει.

Αντιθέτως πήρε καλύτερα νούμερα στη δεύτερη σεζόν. Εφόσον οι σεναριογράφοι μπουν σε μια τρίτη σεζόν, θα το κάνουν πολύ καλά. Κι αν μπουν στην περίοδο της Χούντας, θα έχουν πολύ υλικό» εξήγησε ο Γιώργος Σουξές.