Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

5X5: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Απριλίου για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή

Ανατροπή με το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1

5X5: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Απριλίου για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή
TV24 26.03.2021 13:20
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία τηλεοπτική ανατροπή έλαβε χώρα με την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, 5Χ5 στον ΑΝΤ1, μιας και ενώ οι πρώτες πληροφορίες την ήθελαν να ξεκινάει στη νέα σεζόν, τελικά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Απριλιού.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή

Ένας παρουσιαστής που κάνει για 5 και είναι έτοιμος για όλα…

Το «5Χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή, είναι οικογενειακό, διασκεδαστικό, γεμάτο ανατροπές και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Απριλίου, στις 17:45.

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους: «τι χαρακτηρίζει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1;».

Οι 45 απάντησαν χιούμορ, οι 32 φαντασία και οι 23 λογική.

Και οι 100, όμως, συμφώνησαν ότι πίσω από μια απλή ερώτηση κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση!

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Οι κανόνες απλοί: δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η κάθε μια, προσπαθούν να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές ερωτήσεις.

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Έχοντας το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δυο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

«5Χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή, Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17:45

Τα πρώτα σχόλια του Μάρκου Σεφερλή για την εκπομπή 5Χ5

Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που είχαν βγει όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, θα παρουσιάσει δυο project. Το ένα θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα βγει στον αέρα τον Οκτώβρη του 2021.

«Αισθάνομαι παιδί του ΑΝΤ1 και επιστρέφω πιο ώριμος πια, για να κάνω αρκετά πράγματα. Το πρώτο που θα κάνω θα είναι το τηλεπαιχνίδι Family Feud, ένα τηλεπαιχνίδι που παίζεται με αντιπάλους οικογένειες. Θα παίζεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή», είπε αρχικά ο παρουσιαστής - ηθοποιός.

«Έχουμε ήδη συμφωνήσει για τον χειμώνα του 2021, στο νέο πρόγραμμα του καναλιού να κάνω ένα show που παίζεται στο BBC με μεγάλη επιτυχία. Είναι sitcom, έχει ιστορία, συγκεκριμένους ρόλους, αλλά η διαφορά είναι ότι γυρίζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό -κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτό θα βγει τον Οκτώβρη του 2021», συνέχισε λέγοντας, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για τα ευχάριστα μαζί με την σύζυγο του, Έλενα Τσαβαλιά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Happy Day: Ο συνήγορος του Σεφερλή "αδειάζει" τον Γιώργο Λαμπάτο

Έλενα Ακρίτα: "Δεν πηγαίνω σε δίκες αλλά με τον Σεφερλή μπορεί να πάω"

Share