Έρωτας με Διαφορά: Οι εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν

Θα φύγει η Ζέτα μαζί με τον Κωστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρωτας με Διαφορά: Οι εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου της σεζόν

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Star, Έρωτας με Διαφορά ρίχνει αυλαία για φέτος με το αποψινό εντυπωσιακό επεισόδιο, στο οποίο ο Κωστής θα προσπαθήσει να πείσει τη Ζέτα να τον ακολουθήσει στο ταξίδι που έχει ετοιμάσει.

Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του Έρωτας με Διαφορά (22/4)

Η Ζέτα είναι πολύ στενοχωρημένη από το χωρισμό της με τον Κωστή. Η Φαίη προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά, ταυτόχρονα, τής λέει ότι αυτό που έκανε ήταν μεγάλη ανοησία. Η Ζέτα έχει και έναν ακόμα λόγο να είναι αναστατωμένη. Κλείνει τα σαράντα της χρόνια και θα είναι χωρίς τον Κωστή και τα παιδιά της. Ο Κωστής, επίσης, νιώθει πολύ άσχημα χωρίς τη Ζέτα.

Ο Άρης τού λέει ότι πρέπει να σκέφτεται μόνο το μεγάλο ταξίδι που θα κάνουν οι δυο τους και ότι θα ξεπεράσει τη Ζέτα, μόνο αν αρχίσει να φλερτάρει άλλες γυναίκες. Ο Κωστής το επιχειρεί, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Μάρω, που είναι με τα παιδιά και τον Στέλιο στην Κέρκυρα, δεν περνάει καλά. Διαπιστώνει πως ο γιος της αποδεικνύεται υπερβολικά εγωιστής και ακατάλληλος για πατέρας. Η Ελβίρα προσπαθεί να συνηθίσει το νέο χαρακτήρα του Φίλιππου, αλλά είναι ερωτευμένη με τον Χρήστο.

Ο Χρήστος δεν μπορεί να συνέλθει από τον ξαφνικό χωρισμό τους. Η Φαίη φεύγει οριστικά από το σπίτι της και τσακώνεται άσχημα με τον Δαμιανό, εξαιτίας της Τόνιας. Ο Κωστής και ο Άρης ετοιμάζονται να ξεκινήσουν για το μεγάλο ταξίδι τους για το γύρο του κόσμου, που το σχεδίαζαν από τότε που πήγαιναν στο γυμνάσιο. Η Ζέτα θα περάσει τα πιο επεισοδιακά της γενέθλια…

Πάει και για δεύτερη σεζόν η σειρά του Star

Η σειρά «Έρωτας με διαφορά» έχει προκαλέσει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ακολουθεί πιστά στα πρώτα επεισόδια την νέα παραγωγή του Star, με αποτέλεσμα το νέο εγχείρημα του καναλιού να πετυχαίνει και τα όνειρα να μεγαλώνουν.

Η υπόθεση αγάπης με πρωταγωνιστές την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, «ντυμένη» με το υπέροχο τραγούδι «Έλα μια νύχτα» της Αλέξια, έχει καταφέρει να κερδίσει την τηλεοπτική «μάχη», με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο αυτή τη στιγμή, ότι δε θα μείνει μόνο στον έναν κύκλο 13 επεισοδίων, που είχαν προοριστεί να προβληθούν αυτό το διάστημα.

Έρωτας με διαφορά Star

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Star, όπως αναφέρει και η «Real News», σκέφτονται να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Στόχος, μάλιστα, είναι να δημιουργήσουν τέτοια αδημονία στο κοινό, που δεν αποκλείεται η σειρά να θυμίζει… Netflix αφού ήδη σαρώνει στο δυναμικό κοινό.

Αυτό σημαίνει, ότι οι άνθρωποι του σταθμού σκέφτονται η σειρά να προβάλλεται με αριθμό λίγων επεισοδίων κάθε χρόνο, όπως θα συμβεί φέτος. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν, ότι θα δημιουργούν συνθήκες ανυπομονησίας για τον επόμενο κύκλο, σε αντίθεση με το να «μπουκώσουν» το πρόγραμμα με… αμέτρητα επεισόδια, όπως συμβαίνει συνήθως στην ελληνική τηλεόραση σε σειρές μυθοπλασίας, που πετυχαίνουν.

Κάπως έτσι, όχι μόνο θα προχωρούσε το εγχείρημα, αλλά θα μπορούσε και να πρωτοπορήσει σε έναν νέο δρόμο για την προβολή σειρών στην ελληνική τηλεόραση.