Φάρμα Highlights: Ο νέος αρχηγός, η σκληρή μονομαχία και η αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα Highlights: Ο νέος αρχηγός, η σκληρή μονομαχία και η αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τον νέο αρχηγό που αναδείχθηκε, στη σκληρή μονομαχία που έγινε και στην αποχώρηση που στοίχισε στους παίκτες.

Αυτά είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας (4/6)

Ο Ντούπης και ο Πάτρας οι υποψήφιοι αρχηγοί

Με τους δύο υποψήφιους αρχηγούς για την αρχηγεία ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αποχώρησε στο επεισόδιο του Σαββάτου και έτσι, όπως κάθε παίκτης, άφησε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα, με το όνομα του πρώτο υποψήφιου αρχηγού.

Ο ηθοποιός λοιπόν επέλεξε τον Ντούπη και αμέσως μετά οι εναπομείνατες παίκτες επέλεξαν με ανοιχτή ψηφοφορία τον δεύτερο υποψήφιο, ο οποίος ήταν ο Θανάσης Πάτρας.

Αρχηγός ο Ντούπης

Για την αρχηγεία πάλεψαν και μονομάχησαν στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας ο Ντούπης και ο Θανάσης Πάτρας, μιας και αυτοί οι δύο ήταν για αυτή τη φορά οι υποψήφιοι.

Ο πρώτος ορίστηκε από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο δεύτερος επιλέχθηκε από τους συμπαίκτες του.

Οι δύο λοιπόν άντρες αγωνίστηκαν σε αρκετά δύσκολες και απαιτητικές δοκιμασίες, με τον Ντούπη να βγαίνει τελικά νικητής, να κερδίζει ασυλία και να ορίζεται ως αρχηγός.

Η Κάτια Δέδε η πρώτη μονομάχος

Ο Ντούπης είναι ο νέος αρχηγός στην Φάρμα και έτσι ο ίδιος βρέθηκε στην δυσάρεστη και δύσκολη θέση να θέσει τον πρώτο μονομάχο.

Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο σαλόνι και λίγο αργότερα ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον αρχηγό σε ποιον παίκτη θα δώσει την μαύρη πέτρα.

Τελικά, ο Ντούπης όρισε ως πρώτο υποψήφιο την Κάτια Δέδε, με την ίδια να δηλώνει πως το περίμενε και πως ήταν αρκετά αναμενόμενη η επιλογή του.

Η Μαρία η δεύτερη μονομάχος

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση επιλέχθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη.

Ο Ντούπης ως αρχηγός ψήφισε αρχικά την Κάτια και έπειτα εκείνη έπρεπε να διαλέξει μια από τις συμπαίκτριες της προκειμένου να μονομαχήσουν και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Κάτια λοιπόν είχε να επιλέξει αναμέσα στην Κυριακή και την Μαρία, διαλέγοντας τελικά την δεύτερη!

«Αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να πει»

Εντάσεις, νεύρα αλλά και κλάματα προκάλεσε η επιλογή του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση, καθώς οι παίκτες βρίσκονται μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Η Κάτια, που την όρισε ο Ντούπης ως πρώτη μονομάχο, έπρεπε να επιλέξει την συμπαίκτρια της με την οποία θα αγωνίζονταν για την παραμονή τους στην Φάρμα.

Πριν ανακοινώσει όμως το όνομα, ο Ντούπης ανέφερε πως δεν επέλεξε την Μαρία γιατί της έχει αδυναμία ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ως προς τιμήν του θέλησε να την κρατήσει κι άλλο στο παιχνίδι.

Αυτό όμως στεναχώρησε αρκετά την Μαρία, με την ίδια να δηλώνει πως είναι πολύ άσχημο αυτό που λέει ενώ αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Αποχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου

Μια ακόμη τρανταχτή αποχώρηση είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί την επόμενη Πέμπτη, 10 Ιουνίου.

Ο Ντούπης ορίστηκε αρχηγός, καθώς νίκησε τον Θανάση Πάτρα και έπειτα όρισε με την σειρά του την Κάτια Δέδε ως πρώτη μονομάχο.

Η ίδια αμέσως μετά επέλεξε να αγωνιστεί με την Μαρία Μιχαλοπούλου και λίγο αργότερα οι δύο παίκτριες μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και τον Σάκη Τανιμανίδη βρέθηκαν στον αχυρώνα προκειμένου να μονομαχήσουν.

Τελικά, η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου!