MasterChef 5: Το μήνυμα της αδερφής της Μαργαρίτας για τον μεγάλο τελικό

«Ήρθε η ώρα να βγει μια Ελληνίδα MasterChef»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Το μήνυμα της αδερφής της Μαργαρίτας για τον μεγάλο τελικό

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, η αδερφή της Μαργαρίτας, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια με την παίκτρια που έχει αγαπηθεί όσο καμία στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Το μήνυμα της αδερφής της Μαργαρίτας Νικολαϊδη για το MasterChef 5

«Η Μαργαρίτα μας είναι 27 χρονών. Γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά μεγάλωσε στην Καλλονή Λέσβου. Η σχέση με τη μαγειρική είναι μια σχέση αγάπης από πολύ μικρή ηλικία. Πάντα ήθελε να μπλέκεται στα πόδια της μαμάς και να μαγειρεύει. Πήγε να σπουδάσει τουριστικά, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να γίνει μαγείρισσα. Αυτό ήταν το όνειρό της.

Ευτυχώς το κατάλαβε νωρίς και άλλαξε πορεία. Από το MasterChef 3 και μετά την προτρέπαμε και εμείς να πάει. To περίμενα κάποια στιγμή να πάει. Είναι πάρα πολύ μεγάλη τιμή που τρεις καταξιωμένοι σεφ βλέπουν το ταλέντο στη Μαργαρίτα μας. Πιστεύω πως θα κερδίσει και όχι γιατί είναι αδερφή μου. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να βγει μια Ελληνίδα MasterChef», είπε χαρακτηριστικά η αδερφή της Μαργαρίτας.

Ο σύντροφος της Μαργαρίτας αποκαλύπτει αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου έκανε ο σύντροφος της Μαργαρίτας Νικολαΐδη μετά τον ημιτελικό του MasterChef 5, στις οποίες αναφέρθηκε στη σχέση τους και αποκάλυψε αν θα κάνουν το επόμενο βήμα.

«Το κορίτσι μου τα έχει κάνει όλα. Αν με έχει αγαπήσει ο κόσμος είναι εξαιτίας της. Περίμενα την αγάπη του κόσμου γιατί ήξερα τι εξαιρετικό παιδί είναι και ξέρω και την πορεία της και το πόσο καλή είναι στην μαγειρική και πόσο το αγαπάει. Πλάκα είχε όταν άρχισε να με αναφέρει μέσα στο παιχνίδι, με έπαιρναν οι φίλοι μου τηλέφωνο και μου έκαναν καζούρα. Είμαι λίγο ντροπαλός…

Ήταν πολύ άσχημο όταν αποχώρησε, στεναχωρήθηκα και βούρκωσα. Τώρα γνώρισα τη μητέρα της Μαργαρίτας, είναι μια χαρά! Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Θα δούμε για το επόμενο βήμα, όλα θα γίνουν», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος της Μαργαρίτας.