The Bachelor 2 - highlights 23/9: Οι άνευ προηγουμένου καβγάδες και τα "καυτά" φιλιά του Αλέξη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 23/9: Οι άνευ προηγουμένου καβγάδες και τα

Δεν έχουν τέλος οι τσακωμοί στο Bachelor 2, με τις παίκτριες που διεκδικούν τον Έλληνα εργένη να "μαλλιοτραβιούνται" για τα μάτια του, ακόμη και αν ο ίδιος δεν είναι μπροστά. Ο ίδιος ωστόσο, έχει ήδη δείξει την προτίμηση του σε ορισμένες.

Αυτά είναι τα 23/9 highlights του The Bachelor 2

Φαίη: «Τα κορίτσια μάλλον δεν έχουν καταλάβει πόσο ισχυρή ανταγωνίστρια τους είμαι»

Από την αρχή κιόλας, μερικές παίκτριες επιτέθηκαν στην Φαίη, με αφορμή το κόκκινο τριαντάφυλλο που πήρε χθες από τον Αλέξη αλλά και την αποχώρηση της Άντρεα.

Συγκεκριμένα, σε μια συζήτηση που είχε η ίδια με μερικές συμπαίκτριες της, ανέφερε πως δεν έχουν καταλάβει ακόμα πόσο.. ισχυρή ανταγωνίστρια τους είναι και πως πρέπει κανονικά να φοβούνται.

Ωστόσο, οι υπόλοιπες αποκάλυψαν πως κανονικά έπρεπε να φύγει εκείνη και όχι η Άντρεα, με την Αθηνά να βάζει ένα στοπ στην όλη συζήτηση και να τονίζει πως είναι άδικο να της επιτίθονται τόσο άσχημα όλες.

Έξαλλη η Νατάσα με την Φαίη - «Σταμάτα να λες ψέματα, θα μεγαλώσει η μύτη σου»

Δίχως τέλος είναι πια η επίθεση που δέχεται η Φαίη από τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της στη βίλα του The Bachelor. Αυτή τη φορά, η κοπέλα που ξέσπασε εναντίον της ήταν κυρίως η Νατάσα.

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί στο σπίτι πως η Φαίη είχε δηλώσει στην αρχή του παιχνιδιού πως παίζει θέατρο και πως δεν νιώθει κάτι για τον Αλέξη.

Όταν η Νατάσα την ρώτησε πως θα νιώσει άμα του το μαρτυρήσει η Σταύη -μιας και αυτήν διάλεξε για το ατομικό ραντεβού- η ίδια δήλωσε πως δεν την απασχολεί, καθώς είναι μια φήμη που δεν ισχύει.

Τότε η Νατάσα ξέσπασε και της τόνισε να σταματήσει πια να λέει ψέματα καθώς... θα μεγαλώσει η μύτη της!

Τρυφερά τετ α τετ μεταξύ Αλέξη και Σταύης

Το πρώτο τους ατομικό ραντεβού πραγματοποιήσαν ο Αλέξης και η Σταύη στο (23/9) επεισόδιο του The Bachelor, με την ίδια να είναι κατενθουασιασμένη. Αρχικά, οι δυο τους πήγαν για τένις ενώ αργότερα στον χώρο του και συγκεκριμένα στην πισίνα.

Εκεί αντάλλαξαν αρκετά τρυφερά λόγια ενώ μάλιστα βρισκόντουσαν συνεχώς σε απόσταση αναπνοής, χωρίς όμως να ανταλλάσσουν φιλί.

Μάλιστα, στο τέλος του ραντεβού, ο Αλέξης φάνηκε αρκετά ενθουσιασμένος για αυτό και δεν θα μπορούσε παρά να μην της δώσει το πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο!

Φυσικά, όταν η Σταύη επέστρεψε στην βίλα, οι υπόλοιπες μόνο που δεν έπεσαν να την φάνε, μόλις είδαν τι κρατάει στα χέρια της! Εκτός από την Σταύη, εντυπωσιασμένη με τον Αλέξη είναι στο μεταξύ και η... Σία Βοσκανίδου!

Ιζαμπέλα σε Γιώτα: «Τι θες ρε σαύρα, θα χεις πολύ καιρό να ξανά πας ραντεβού, γελοία!»

Σε μια ακόμη έκρηξη προχώρησε στο (23/9) επεισόδιο του The Bachelor η Ιζαμπέλα προς την Γιώτα, την κοπέλα που φαίνεται να αντιπαθεί περισσότερο από όλες.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκινήσαν από τις κοπέλες που διάλεξε ο Αλέξης για το ομαδικό τους ραντεβού, οι οποίες ήταν η Αθηνά, η Ντίνα και η Ιωάννα.

Αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό της Ιζαμπέλας, η οποία άνευ λόγους και αιτίας ξέσπασε ξανά στην Γιώτα, την οποία μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει "γελοία" αλλά και "σαύρα", διαβεβαιώνοντας την πως θα κάνει πολύ καιρό πάλι να βγει ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη.

"Σκοτώθηκαν" οι κοπέλες στη βίλα - "Είσαστε όλες γελοίες!"

Το μέτρημα έχουμε χάσει πια για το πόσες φορές σε ένα μόλις επεισόδιο τα κορίτσια του The Bachelor "πλακώνονται" μεταξύ τους.

Όλα σχεδόν τα κορίτσια -πλην της Ντίνας που βρισκόταν σε ραντεβού με τον Αλέξη- είχαν συγκεντρωθεί στο σαλόνι του σπιτιού και τα μπινελίκια ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η κλίκα της Ιζαμπέλας που έχει εξοργίσει τα υπόλοιπα κορίτσια, με την ίδια ωστόσο να δηλώνει πως τουλάχιστον αυτές είναι κοπέλες με προσωπικότητα.

Ωσπού η Νατάσα, σε έξαλλη κατάσταση, σηκώθηκε και φώναζε "είσαστε όλες γελοίες"!

Ο Αλέξης "εισέβαλε" ξαφνικά στη βίλα - Έντονη η ανησυχία του

Λίγο πριν τελειώσει το (23/9) επεισόδιο του The Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς εισέβαλε ξαφνικά στη βίλα, λίγο πριν τα κορίτσια κοιμηθούν. Ο λόγος ήταν η Μαριάνθη.

Η εν λόγω παίκτρια κατά την διάρκεια μιας μάσκας προσώπου που έκανε, έπαθε μια αλλεργία στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να της πέσει αρκετά η διάθεση και τις περισσότερες ώρες να την περνά στο δωμάτιο της.

Ο Αλέξης έμαθε για το συγκεκριμένο άτυχο συμβάν και θέλησε μες την νύχτα να επισκεφθεί τη βίλα προκειμένου να διαβεβαιώσει πως η Μαριάνθη είναι καλά.

Η ίδια μέσα σε όλα του αποκάλυψε πως είναι αρκετά απογοητευμένη καθώς δεν της δίνει αρκετή σημασία ο Αλέξης, με εκείνος όμως να της υπόσχεται πως τα καλύτερα έρχονται!