The Bachelor 2: "Κλάμα" στο Twitter με τις "γνώσεις" των κοριτσιών - " Αίγιο Πέλαγος mode: ON"

Πέταξαν και απόψε τα... μαργαριτάρια τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

"Κλάμα" προκάλεσε στο twitter το αποψινό (13/10) ομαδικό ραντεβού του Αλέξη με τα κορίτσια του Bachelor 2. Ο ίδιος θέλησε να δει τις γνώσεις τους στην γεωγραφία, ωστόσο δεν περίμενε τα "μαργαριτάρια" που θα ακούγε έπειτα.

Μερικά από τα highlights του ραντεβού αυτού ήταν φυσικά η απορία της Σταύης, αν δηλαδή ο απεικονιζόμενος χάρτης είναι πράγματι της Ελλάδας αλλά και η Άννα, η οποία δεν είχε καμία ιδέα για το που βρισκόταν στον χάρτη η χώρα της, η Κύπρος.

Φυσικά, τόσο τα εγκεφαλικά κύτταρα του Αλέξη όσο και των τουιτεράδων "κάηκαν" για τα καλά, με τους ίδιους να δίνουν πόνο στο Twitter με τα σχόλια τους.

Μερικά πετυχημένα tweets για το ομαδικό ραντεβού στο The Bachelor 2

Η Φένια ξεφτίλισε τις συμπαίκτριες της: «Όλες βδέλλες είναι εδώ μέσα, απλά...»

Η Φένια από το The Bachelor 2, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, σχολιάζοντας τα όσα έχουν συμβεί μέσα στο ριάλιτι για τα μάτια και μόνο του Αλέξη Παππά. Ωστόσο, δεν δίστασε και να κατακεραυνώσει τις συμπαίκτες της.

«Όλες βδέλλες είναι εδώ μέσα, απλά δεν προλαβαίνουν να γαντζωθούν πριν από εμένα στον Αλέξη», δήλωσε και συνέχισε αναφορικά με τη Γιώτα, μετά το ξεφτίλισμα ανάμεσα σε Φαίη και Λάουρα στο InstagramΕκτός από παγόβουνο είναι και διπρόσωπη. Δεν έχει καθόλου συναισθήματα και αυτό θα αποδειχτεί».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο εργένης τη φίλησε: «Ο Αλέξης έκανε την πρώτη κίνηση και είμαι χαρούμενη. Ανυπομονώ να κάνει και τη δεύτερη και την τρίτη κίνηση».