Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σε ξένα χέρια: Η Πελαγία θα έρθει αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό νέο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 14/10

Σε ξένα χέρια: Η Πελαγία θα έρθει αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό νέο
TV24 14.10.2021 10:16
Από Ίρις Βίλα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Σε ξένα χέρια, η Πελαγία πρόκειται να μάθει κάτι για το παρελθόν του παπά που θα την σοκάρει αρκετά. Άραγε ποιος είναι ο λόγος; Από την άλλη, η Τόνια ήρθε αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς «Σε ξένα χέρια»

Η Μαριτίνα ετοιμάζει το bachelorette του γάμου της και ο Μάνος πιάνει στα πράσα τον Πάρη να φιλιέται με την Τραβιάτα. Η Διώνη επικοινωνεί με την Τζέιν και ο Φεγκούδης βάζει αγγελία για να βρει νταντά για τον μικρό Μπάμπη.

Η Μαριτίνα ετοιμάζει το bachelorette του γάμου της και ο Μάνος πιάνει στα πράσα τον Πάρη να φιλιέται με την Τραβιάτα. Ο Πιπερόπουλος μαθαίνει για τις επαφές του Μάνου με τον Χρύσανθο και αποφασίζει να τους χαλάσει τα σχέδια.

Η Πελαγία μαθαίνει κάτι για το παρελθόν του παπά που τη σοκάρει και η Τόνια τηλεφωνεί στον Φεγκούδη αναζητώντας εργασία.

Η πλοκή της σειράς

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του.

Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό

Σε ξένα χέρια: Η Τόνια επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι το μωρό....

Share