GNTM 4: Το "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" δεν άργησε να έρθει ανάμεσα σε Άννα και Ραφαέλα

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Το

Στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 4 που προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μιας και από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο πρώτος "τσακωμός" δεν άργησε να έρθει από την πλευρά των αγοριών.

Από την άλλη έχει παρατηρηθεί πως η σχέση ανάμεσα στην Άννα και την Ραφαέλα δεν είναι και η καλύτερη τον τελευταίο καιρό μιας και οι δυο τους αρκετά συχνά έχουν "τσακωθεί" μεταξύ τους.

Όπως καταλαβαίνουμε η συμβίωση δεν είναι πάντα εύκολη στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού. Έτσι λοιπόν, οι δυο τους τα λύσανε αφού η συμφιλίωση τους περιείχε αλεύρι και... αυγά!

Το "ξεκαθάρισμα" λογαριασμών της Άννας - Ραφαέλας

"Σκοτώθηκαν" Άννα και Ραφαέλα - "Με είπες 1.50 και ότι με θέλουν εδώ για σόου"

Λίγο μετά την συγκινητική στιγμή με την φωτογράφιση του Κωνσταντίνου, επικράτησε ο κακός χαμός στο πλατό του GNTM. Ραφαέλα και Άννα παραλίγο να "ξεμαλλιαστούν".

Η κόντρα τους είχε ήδη ξεκινήσει από το σπίτι και συνεχίστηκε και μπροστά στους κριτές. Συγκεριμένα, η Άννα αποκάλυψε πως πολλά από τα παιδιά και κυρίως η Ραφαέλα είπαν ότι η Άννα είναι εκεί μόνο για σόου και ότι δεν αξίζει να είναι μοντέλο, καθώς το ύψος της δεν είναι αρκετό.

Αυτό εξόργισε την Ραφαέλα, η οποία διέψευσε όλα τα λεγόμενα της συμπαίκτριας της, ωστόσο οι φωνές και οι διαφωνίες συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα!