Big Brother 2: "Την Ευδοκία την νοιάζει μόνο η νίκη στο παιχνίδι" - "Κόλαφος" η Μαρία

"Δεν θα την νοιάξει ούτε η Μαίρη ούτε ο Νίκος όταν θα χρειαστεί να σώσει τον εαυτό της"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Τα "καρφιά" της προς την Ευδοκία έριξε στο αποψινό (24/11) επεισόδιο του Big Brother 2 η Μαρία, μια παίκτρια που πάντα λέει όλα έξω από τα δόντια.

Η ίδια λοιπόν σε μια συζήτηση που είχε με την Μαίρη, τόνισε πως η Ευδοκία είναι από τις παίκτριες που παίζει αρκετά στρατηγικά και πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να νικήσει το παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων, οι δυο γυναίκες αναφέρθηκαν και στον τρόπο που η Ευδοκία ψηφίζει για τους υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ την ίδια στιγμή η Μαρία αποκάλυψε πως προκειμένου η Ευδοκία να σώσει τον εαυτό της, δεν θα την νοιάξει ούτε η Μαίρη που είναι αρκετά φίλη της, ούτε ο Νίκος, με τον οποίο πιθανότατα είναι ζευγάρι.

Η συζήτηση Μαίρης - Μαρίας για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Απίστευτη ένταση μεταξύ Ευδοκίας και Άννας

Ήδη από το χθεσινό (23/11) επεισόδιο του Big Brother, η Άννα τα είχε μαζεμένα με την Ευδοκία, καθώς η πρώτη τρέφει συναισθήματα για τον Νίκο, ο οποίος όμως φαίνεται πως θέλει την δεύτερη.

Βέβαια, η Άννα δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν τα όλα όσα νιώθει για εκείνον, με αποτέλεσμα να τα μαζεύει μέσα της και να είναι έτοιμη να... κάνει το μπαμ.

Στο αποψινό (25/11) επεισόδιο έγινε η αρχή και εξαιτίας μιας διαφωνίας που είχαν αναφορικά με την yoga, δημιουργήθηκε μια τεράστια ένταση μεταξύ της Άννας και της Ευδοκίας.