MasterChef 6: Με λυγμούς στην οντισιόν του - Η απώλεια που τον τσάκισε

Η γνωριμία του παίκτη με τον Σωτήρη Κοντιζά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Με λυγμούς στην οντισιόν του - Η απώλεια που τον τσάκισε

Μία εξαιρετικά συγκινητική οντισιόν παρακολουθήσαμε στην μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 6 (δείτε εδώ τις αλλαγές που ανακοινώθηκαν). Ο διαγωνιζόμενος που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές δεν έκρυψε τη συγκινήσή του.

Ο Δημήτρης, όπως εξήγησε στους τρεις κριτές δεν είναι χθεσινός στη μαγειρική, καθώς στο παρελθόν είχε ανοίξει μαζί με τη μητέρα του ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην Καισαριανή, το οποίο μάλιστα είχε σημειώσει επιτυχία.

Όπως εξήγησε, στο συγκεκριμένο μαγαζί είχε φάει και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι θυμόταν ακριβώς τι είχε παραγγείλει και πόσο είχε πληρώσει. Το μαγαζί αυτό βέβαια δυστυχώς δεν υπάρχει πια και το όνειρό του είναι να το φτιάξει από την αρχή.

Προς το τέλος της οντισιόν του, ο διαγωνιζόμενος αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του και κάπου εκεί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Τα κλάματα του παίκτη του MasterChef 6

Δύσκολες ώρες για πρώην παίκτη του Masterchef - Διαγνώσθηκε με κορωνοϊό το ενός έτους μωρό του

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/1) ο Σελίμ Σελτζούκ. Ο πρώην παίκτης του Masterchef αποκάλυψε μεταξύ άλλων την περιπέτεια υγεία που πέρασε το ενός έτους μωρό του, καθώς νοσηλεύτηκε εννιά μέρες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

«Το παιδί μου έγινε ενός έτους τα Χριστούγεννα. Νόσησε με κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για εννιά μέρες. Πρώτα κόλλησα εγώ και μετά η γυναίκα μου, αλλά εμείς το περάσαμε ήπια. Περάσαμε δύσκολα όταν το μωρό μας νοσηλεύτηκε. Βγήκαμε με τα παιδιά από το MasterChef και κόλλησα.

Αποφάσισα να μαγειρεύω κάποια φαγητά έξω για να βγάζει φωτογραφίες ο κόσμος. Δεν θα ρίχνω αλάτι όπως ο Νουσρέτ, εγώ θα ρίχνω διάφορα μπαχαρικά. Κρατώ κλειστό το εστιατόριο στις γιορτές για να είμαι κι εγώ και το προσωπικό κοντά στις οικογένειάς μας», δήλωσε ο γνωστός σεφ.