Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του - «Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με...»

Υποκλίθηκαν όλοι και πέρασε με 4 ναι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του - «Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με...»

Μετά τις αδερφές Τσικιτίκου, στη σκηνή του Ελλάδα έχεις ταλέντο ανέβηκε ο Άγγελος, ο οποίος μοιράστηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, με τον ίδιο να περνάει την ίδια στιγμή και το μήνυμά του.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος αποκάλυψε πως όταν ήταν τεσσάρων μηνών, διαγνώστηκε με με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και σήμερα κατάφερνει και παίζει ντραμς, κυνηγώντας το όνειρό του.

Η συγκινητική ιστορία του Άγγελου στο Ελλάδα έχεις ταλέντο

«Παίζω τύμπανα εδώ και δεκατρία χρόνια. Η πορεία μου όμως με την μουσική ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς. Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να κουνήσω τα τέσσερα άκρα ούτε να ζήσω μια ανεξάρτητη ζωή... Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα των χεριών μου και γι’ αυτό η μητέρα μου είχε την ιδέα να ξεκινήσω πιάνο. Μόνο και μόνο σαν μέθοδο φυσικοθεραπείας για να μπορώ να αποκτήσω κινητικότητα. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα»

Ο Άγγελος απέσπασε τέσσερα ναι και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Τι νούμερα έκανε το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο στην πρεμιέρα του;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (8/1), το νέο ψυχαγωγικό show του ΑΝΤ1, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και η αλήθεια είναι πως από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του, κατάφερε να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκίνησε με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε με συγκινητικό τρόπό στον ΑΝΤ1, ενώ από την μεριά της η Κρυσταλλία καθήλωσε τους πάντες με το σέξι φόρεμά της ενώ από την Έλενα Χριστοπούλου τόνισε για ακόμη μια φορά ότι θα αναλάβει όπως φαίνεται τον ρόλο του αυστηρού κριτή.

"Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, το διασημότερο show παγκοσμίως επιστρέφει εδώ απ’ όπου ξεκίνησε. Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1! Ένα show που καθηλώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια τηλεθεατές κι έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο στον κόσμο. Από αυτή εδώ τη σκηνή θα περάσουν εκατοντάδες άνθρωποι που θα διαγωνιστούν και θα μας επιδείξουν τις ικανότητές τους. Όλοι όμως έχουν έναν στόχο, να δικεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ” ήταν τα πρώτα λόγια των παρουσαστών.

Prime time

  • ALPHA: Η Χαρτοπαίχτρα 10,6
  • ΑΝΤ1: Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 18,5
  • STAR: Minions 9,3
  • ΣΚΑΙ: Survivor 5 25,2
  • Mega: Οι απαράδεκτοι 7,0
  • OPEN: Σ' αγαπώ μεν Αλλά 3,4
  • OPEN: Ο Άλβιν και η Παρέα του 3,4