Ήλιος: Ο Χρήστος στο σπίτι της Αλίκης θα αντικρίσει κάτι αναπάντεχο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 21/02

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήλιος: Ο Χρήστος στο σπίτι της Αλίκης θα αντικρίσει κάτι αναπάντεχο

Στο αποψινό 21/2 επεισόδιο της σειράς Ήλιος, οι εξελίξεις θα είναι για άλλη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς ο Χρήστος φτάνει στο σπίτι της Αλίκης, αλλά είναι ήδη αργά. Σε λίγα επεισόδια μάλιστα, γνωστός ηθοποιός της σειράς αναμένεται να τον δούμε στην ΕΡΤ μετά από την μεταγραφή που πήρε.

Οι αποψινές 21/2 εξελίξεις του Ήλιου

Ο Δημήτρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στον σπίτι της Αλίκης για να προλάβει να τη σώσει από τους ανθρώπους του Τζαφάρ.

Η Αθηνά απογοητεύεται από την συμπεριφορά του Αχιλλέα όταν του ανακοινώνει πως θέλει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να γίνουν οικογένεια οι δυο τους με το μωρό.

Ο Ιάσωνας αισθάνεται ενοχές με την απόφασή του να φύγει για το εξωτερικό. Ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον οδηγεί εσπευσμένα στο σπίτι της Αλίκης… Όταν φτάνει εκεί θα είναι ήδη αργά…

Ο "εφιάλτης" ξυπνάει ξανά για την Αθηνά - Η μεγάλη επιστροφή του Στέφανου

Στον Ήλιο, όπως αναφέρει το Tivi Σίριαλ, όταν ξαφνικά στη ζωή της Αθηνάς εμφανίζεται ο Μάνος που μοιάζει απίστευτα με τον Στέφανο, εκείνη είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο του πατέρα του παιδιού της και προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Αθηνά πιστεύει ότι πλέον έχει αφήσει πίσω το παρελθόν της με τον Στέφανο, που έχει χαθεί, και ότι μαζί με τον Αχιλλέα και το μωρό έχουν κάνει μια νέα ευτυχισμένη αρχή. Ομως η τύχη τής παίζει ένα περίεργο παιχνίδι. Η γυναίκα, που είναι μαζί με την Ελπίδα, σοκάρεται όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον που είναι ίδιος ο Στέφανος. «Συνέλαβέ τον τώρα πριν το σκάσει», λέει στην αστυνόμο. «Να με συλλάβει γιατί; Τι λέτε;», απαντάει εκείνος σαστισμένος και συστήνεται ως Μάνος, ενώ την ίδια στιγμή ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να μπει στη ζωή της Αλίκης.

Ήλιος Στέφανος

«Σίγουρα έχει γίνει κάποια παρεξήγηση», λέει η Ελπίδα για να καθησυχάσει τα πνεύματα. Ομως η Αθηνά, φοβισμένη από την εμφάνιση του «Στέφανου», ετοιμάζεται να φύγει από την Καβάλα με το μωρό. Ωστόσο μια ακόμη συνάντηση μαζί του θα ανατρέψει τα σχέδιά της. «Δεν είμαι ο Στέφανος Βάλβης. Μπορώ να σας το αποδείξω ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να του μοιάζω αλλά σίγουρα δεν είμαι εκείνος», τη διαβεβαιώνει. Η Αθηνά, όμως, είναι σίγουρη πως πρόκειται για ένα ακόμη καλοστημένο παιχνίδι του Στέφανου.

Η εμμονή της Αθηνάς για τον «Στέφανο» ανησυχεί το περιβάλλον της που δεν την πιστεύει, παρότι όλοι διαπιστώνουν την τρομερή ομοιότητα του Μάνου με τον Βάλβη. Η Αθηνά ζητάει να συναντήσει τον Μάνο έχοντας καταστρώσει στο μυαλό της ένα σχέδιο για να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα. Ομως δεν τα καταφέρνει. Τώρα αντιμετωπίζει μια σοβαρή κατηγορία και ταυτόχρονα καλείται να πάρει μια απόφαση που μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες για την ίδια.

Αργότερα ο Αχιλλέας δέχεται την επίσκεψη του Μάνου που του μιλάει για το θέμα που έχει δημιουργηθεί ζητώντας του να επέμβει, κι εκείνος ανησυχεί όλο και περισσότερο για την Αθηνά. Ο,τι και να λένε όμως οι άλλοι, η Αθηνά είναι σίγουρη ότι ο Στέφανος έχει εισβάλει ξανά στη ζωή της με άλλη ταυτότητα και προσπαθεί να τους πείσει να δεχτούν την παράνομη εξέταση DNA.

«Είναι ο μόνος τρόπος για να μάθουμε ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια. Αν η εξέταση δείξει ότι δεν είναι ο Στέφανος, τότε δεν έχει κανείς να φοβηθεί τίποτα και όλοι συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας», τους εξηγεί. Ολοι όμως αρνούνται, και περισσότερο ο Αχιλλέας που θεωρεί ότι η εμμονή της θα καταστρέψει την καριέρα της, αλλά και τη σχέση τους. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάνος ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι θα μείνει μόνιμα στην Καβάλα.