MasterChef 6: Η ''αφοπλιστική'' απάντηση του Δημήτρη Ταϊρίδη για τους συμπαίκτες του

«Πάρε τη μπλε ομαδούλα σου και τράβα κλάψε...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η ''αφοπλιστική'' απάντηση του Δημήτρη Ταϊρίδη για τους συμπαίκτες του

Το Breakfast@Star τρύπωσε στα παρασκήνια του MasterChef 6 και συνάντησε τους παίκτες του παιχνιδιού, μετά από την ανακατοσούρα που έχει προκληθεί στις δύο ομάδες από την κίνηση του Μάριου. Ωστόσο, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος δεν είναι και ο πιο συμπαθής παίκτης στο κοινό αλλά και στους συμπαίκτες του, έκανε κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις, θέλοντας να απαντήσει για τα όσα έχουν πει οι συμπαίκτες του.

Oι δηλώσεις του Δημήτρη Ταϊρίδη από το MasterChef 6

«Κατηγορούμαι ότι τσακώνομαι στο σπίτι, ότι προκαλώ. Προκαλώ γιατί ήρθα να κερδίσω. Εσείς θα πηγαίναμε σε ένα διαγωνισμό και θα λέγατε ήρθα για να χάσω; Κάτσε σπίτι σου. Το είπα και στους κριτές μπροστά, γιατί με ρώτησαν! Είμαι μόνος μου εναντίον όλων.

Ξέρετε τι μου είπε ο Γρηγόρης πριν έρθουμε στην ομαδική δοκιμασία; Πάρε τη μπλε ομαδούλα σου και τράβα κλάψε σε μια άλλη γωνία. Μη με ρωτήσετε γιατί, ρωτήστε αυτόν. Αν ήθελαν να φύγω από τον διαγωνισμό θα είχαν μια πολύ απλή λύση. Θα έλεγε ο Μάριος να ανταλλάξουμε τον αρχηγό των Μπλε και να τον κάνουμε Κόκκινο. Θα έλεγα πως για λόγους ευθιξίας φεύγω. Οι Μπλε είναι ιδέα για μένα. Χθες κορόιδευαν τον Γιάννο και σήμερα τον αγκάλιαζαν.

Με βλέπεις πως είμαι απέναντί σου; Έτσι είμαι στο σπίτι, έτσι είμαι στη μαγειρική, έτσι είμαι στον διαγωνισμό. Δεν είμαι άλλος μπροστά να σου βάλω στις κάμερες άλλους πίσω από τις κάμερες, κακό είναι; Το είδατε το κομμάτι; Αυτό θα πάρετε. Στο ατομικό είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Στο ομαδικό πρέπει να προστατέψεις την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Τα "καυστικά" σχόλια του Twitter για τον Δημήτρη Ταϊρίδη στο MasterChef 6

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο μαγειρικό ριάλιτι του STAR, καθώς όπως έχουμε ήδη δει οι εντάσεις στο MasterChef 6 δεν έχουν τέλος ανάμεσα στους παίκτες αλλά και την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter συχνά κάνουν διάφορα σχόλια για τις συμπεριφορές των παικτών καθώς τίποτα δεν τους περνάει απαρατήρητο.

Έτσι λοιπόν, έδωσαν για άλλη μια βραδιά το παρόν αφού δεν δίστασαν να ψηφίσουν τον χειρότερο παίκτη ever. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς ο Μπόμπενας όπως τον αναφέρουν οι χρήστες στα social media. Η κύρια αιτία ωστόσο είναι το γεγονός πως αναφέρθηκε για συνωμοσίες κάτι που ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν άφησε απαρατήρητο και πήρε θέση.