Μάριον Μιχελιδάκη: Αλλάζει η εκπομπή μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα - Νέα στροφή προς την...

Νέα πρόσωπα θα στελεχώσουν την εκπομπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάριον Μιχελιδάκη: Αλλάζει η εκπομπή μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα - Νέα στροφή προς την...

Μια εβδομάδα είναι στον αέρα η εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» και οι ιθύνοντες του OPEN έχουν αρχίσει να δυσανασχτούν με τα νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι έτοιμοι να να κάνουν αλλαγή πλέυσης, κυρίως όσον αφορά τη θεματολογία.

Τα πάνω κάτω στο «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον»

Το infotainment που στόχευαν φαίνεται που δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των συντελεστών.

Η παρουσιάστρια, Μάριον Mιχελιδάκη φαίνεται πως θέλει να στρίψει προς την ενημέρωση, με μικρότερες δόσεις ψυχαγωγίας. Τα θέλω της Μάριον φαίνεται να συνάδουν με τα θέλω του σταθμού, καθώς και οι δύο πιστεύουν ότι η ενημέρωση θα φέρει υψηλότερα νούμερα, όσο η καθημερινότητα το επιττάσει.

Οπότε περιμένουμε να δούμε ποιες αλλαγές ετοιμάζονται και αν θα φέρουν καρπούς.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που στελεχώνουν την εκπομπή, ήδη έχουν αρχίσει και κάποια ραντεβού με πρόσωπα που θα στηρίξουν αυτές τις αλλαγές. Μένει να δούμε αν τελικά στην θέση του θα παραμείνει και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής. Φήμες θέλουν να έχει ζητήσει να έχει ένα βελούδινο διαζύγιο με το «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» αφού οι απαιτήσεις ενός ζωντανού προγράμματος είναι πολύ περισσότερες από μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή.

Περιζήτητος δημοσιογράφος ο Φοίβος Παπαδάκης: Ποιος είναι ο νέος συνεργάτης της Μάριον Μιχελιδάκη

Η πιο νεαρή προσθήκη στη εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», είναι ο Φοίβος Παπαδάκης. Αν αυτό το επίθετο σας φαίνεται γνωστό είναι διότι ο δημοσιογράφος είναι γιος του Γιώργου Παπαδάκη που μας καλημερίζει κάθε μέρα για περισσότερα από 25 χρόνια.

Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος με πλούσιο βιογραφικό και είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του που εκτός από δάσκαλός του, βρίσεται δίπλα του σε όλα του τα βήματα.

Ο Φοίβος γεννήθηκε το 1992 και έχει δύο αδέρφια τον Ιάσονα και τον Κωνσταντίνο. Σχολείο πήγαινε στη γερμανική σχολή Αθηνών, από όπου αποφοίτησε και στη συνέχεια σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2010 και όντας πρωτοετής αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Κάπως έτσι βρέθηκε συντάκτης στο newsbeast.gr, στη συνέχεια εργάστηκε στο vice.gr, καθώς και στο newpost.gr. Έπειτα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο King’s college του Λονδίνου και στη συνέχεια του έγινε πρόταση στο ίδιο πανεπιστήμιο να κάνει διδακτορικό. Τελικά δέχτηκε την πρόταση του πανεπιστημίου και για δυο χρόνια δούλεψε ως ερευνητής στο επιστημονικό πεδίο των «Digital humanities».

Τελικά, ο Φοίβος Παπαδάκης αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ευελπιστεί πως κάποια στιγμή θα ολοκληρώσει τις διδακτορικές του σπουδές.

Το 2021 ξεκίνησε το δικό του site, το debater.gr, το οποίο είναι ειδησεογραφικό, με πρωτογενή ρεπορτάζ και στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις ειδησεογραφικών site στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2021 έκανε και τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δίπλα στον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη, ως σχολιαστής της επικαιρότητας.

Σε όλα αυτά δίπλα του είναι η σύντροφος του, Αλίκη Μαρία. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του καθώς κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις και αναρτούν συχνά φωτογραφίες τους στα social media