Σασμός: Τεράστιο spoiler - Έρχεται θύελλα ανατροπών αυτή την εβδομάδα

Ενάμισης χρόνος περνάει, πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Τεράστιο spoiler - Έρχεται θύελλα ανατροπών αυτή την εβδομάδα

Έρχεται εβδομάδα αποκαλύψεων και ανατροπών στο Σασμό καθώς αυτόματα ο σκηνοθέτης προχωράει την πλοκή της υπόθεσης ένα χρονο και μπροστά. Φτάνει η δίκη του Αστέρη, και στο χωριό επικρατεί μεγάλος αναβρασμός και αναστάτωση. Η Αργυρώ, η Άσπα και η Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση. Ο Αστέρης εξακολουθεί και δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του, ενώ η Στέλλα επιμένει κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί.

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια του Σασμού;

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει αυτή τη συνθήκη η Αργυρώ, τα πράγματα για εκείνη μοιάζουν εφιαλτικά αφού δείχνει να μην τον έχει ξεπεράσει και αυτό θα φανεί από τα πρώτα λεπτά της κατάθεσής της.

Η Αργυρώ κατακλύζεται από ανάμεικτα συναισθήματα, λυγίζει, τα μάτια της γεμίζουν δάκρυα και ξαφνικά καταρρέει μέσα στην αίθουσα. Όσο για τι τελικά θα συμβεί ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη;

«Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Θέλει να ελευθερωθεί αλλά θα μείνει πιστός στην απόφασή του. Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωσή του. Ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Ό,τι και αν συμβεί με κάποιον τρόπο θα υπάρξει κάποια ένωση…», έχει πει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Εξελίξεις στο Σασμό αυτή την εβδομάδα

«Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο...» - Η Θεοδώρα χάνει το παιδί

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια στον Σασμό καθώς η Θεοδώρα θα έχει ένα τραγικό ατύχημα το οποίο θα την κάνει να χάσει το παιδί.

Την ίδια στιγμή βέβαια, ανακοινώθηκε κα ο γάμος ενός αγαπημένου ηθοποιού από τη σειρά (δείτε εδώ την αναγγελία του).

Ο Αντώνης κάνει την πιο όμορφη έκπληξη στη Μαρίνα και εμφανίζεται ξαφνικά στα Γιάννενα, για να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. Ενώ η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για τον φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο.

Ο Καραπάνος μαθαίνει ένα νέο για τον γιό του που θα τον αναστατώσει. Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ. Ο Μαθιός ζητάει από τον Αστέρη μία χάρη που θα τον αιφνιδιάσει. Η Θοδώρα βασανιζόμενη από τις τύψεις της για τον Πέτρο, θα έχει ένα ατύχημα που θα ανατρέψει τα πάντα.