Γη της Ελιάς: Ο Μάνος αποκαλύπτει το μυστικό της Αντιγόνης και η Μαρίνα βρίσκεται σε σοκ

Συνταρακτικές εξελίξεις απόψε στις 21:00!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο Μάνος αποκαλύπτει το μυστικό της Αντιγόνης και η Μαρίνα βρίσκεται σε σοκ

Μην χάσετε απόψε, Κυριακή 1/5 τις συνταρακτικές εξελίξεις στη Γη της Ελιάς! όπως όλα δείχνουν ο Μάνος, αποκαλύπτει στην Μαρίνα (δείτε εδώ τι ανέφερε για το μέλλον της σειράς) το τραγικό μυστικό της Αντιγόνης, το οποίο μαθαίνει και ο Ισίδωρος, και η Μαρίνα πέφτει από τα σύννεφα για τη φίλη της...

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο

Επεισόδιο 188: Ο Μάνος αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό που κρύβει η Αντιγόνη κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Ο Στάθης περνά ανέμελες στιγμές με την Εύα στην Αθήνα, και το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά από ποτέ. Ο Αποστόλης στέλνει λουλούδια στην Ευτυχία, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Αρετή δείχνει να μην εγκρίνει πια την Ελένη και ο Στέφανος τη βάζει στη θέση της. Στο μεταξύ, η Βασιλική υπόσχεται στον Στάθη ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του διαζυγίου. Η Δίωξη Ναρκωτικών αρπάζει τον Θύμιο, τον συγκρατούμενο του Ανέστη, από το κελί του και τον ανακρίνει. Η Αρετή μαθαίνει από τη Χρυσούλα ότι ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε ταξίδι αναψυχής και καταρρακώνεται.

Το οικονομικό πρόβλημα της Μέλπως λύνεται, καθώς ο Κωνσταντίνος προτίθεται να της δίνει ένα ποσό κάθε μήνα. Η Μαργαρίτα προτείνει στους Στεφανέους να αγοράσουν το θερμοκήπιο της Άννας για να τη βγάλουν από το αδιέξοδο. Ο Μάνος φανερώνει στον πατέρα του όσα έμαθε για την Αντιγόνη και ο Ισίδωρος, θυμωμένος, την καλεί στο σπίτι του ζητώντας εξηγήσεις.

Τα πάνω κάτω με τη Γη της Ελιάς - Αυτό θα είναι το συγκλονιστικό φινάλε

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, ο νους πίσω από την τεράστια επιτυχία του Mega Γη της Ελιάς, Ανδρέας Γεωργίου, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη, και αποκάλυψε ορισμένα γεγονότα για το πως θα τελειώσει φέτος, η αγαπημένη μας σειρά, η οποία μεταξύ άλλων σαρώνει και στα νούμερα τηλεθέασης.

Ο σκηνοθέτης της σειράς αποκάλυψε, πως υπάρχει συμφωνία για δεύτερη σεζόν, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα. Επίσης ανέφερε πως το φινάλε φέτος, δηλαδή της πρώτης σεζόν θα είναι πολύ ανατρεπτικό και μάλιστα θα περιλαμβάνει ολόκληρο το καστ!

Τόσο σοκαριστικό αναμένεται να είναι που ο ίδιος δήλωσε ότι για να μην υπάρξουν διαρροές οι τελευταίες σκηνές θα μείνουν μυστικές ακόμη και στους ηθοποιούς.

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει για το φινάλε της σεζόν

«Έχουμε ένα πολύ ανατρεπτικό φινάλε για φέτος στο οποίο θα συμμετέχει όλο το καστ. Όμως, για να μην υπάρξουν διαρροές, θα κρατήσουμε αυτές τις τελευταίες σκηνές ως επτασφράγιστο μυστικό, ακόμη και από τους ηθοποιούς.», ήταν τα λόγια του.

Εμείς αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια. Η γη της ελιάς έτσι κι αλλιώς δε μας έχει απογοητεύσει καθόλου μέχρι στιγμής και μόνο «καρπούς» βλέπουμε να μας δίνει.