Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

X-Factor: Δεν το περίμενε κανείς! - Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη εμφανίστηκε on stage

Είναι φίλος διαγωνιζόμενου

X-Factor: Δεν το περίμενε κανείς! - Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη εμφανίστηκε on stage
TV24 23.05.2022 00:35
Από Πέννυ Μαστοράκου

Μια εμφάνιση που σίγουρα κανείς δεν είδε να "έρχεται" είδαμε στο πρώτο live του X-Factor την Κυριακή 23/5 (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου) όταν ο Βorek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα ανέβηκε στη σκηνή και μαζί του είχε και δυο φίλους του μουσικούς προκειμένου να παρουσιάσουν το act τους.

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη στο X-Factor

kανείς από την κριτική επιτροπή αλλά ούτε και ο παρουσιαστής κατάλαβαν ότι ο ένας από τους δυο μουσικούς είναι ο μικρότερος γιος του κορυφαίου δημοσιογράφου και παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας. Ο Ηλίας Ψινάκης όμως, που ήταν και ο guest κριτής της βραδιάς, πήρε τον λόγο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

«Ο Ιάσονας είναι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη! Για αυτό σας λέω εγώ ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης προκαλώντας την έκπληξη όλης της κριτικής επιτροπής. «Τον ξέρω τον μπαμπά σας από όταν πρωτοβγήκε στην τηλεόραση».

Απίστευτο σκηνικό ανάμεσα σε Ηλία Ψινάκη και Μαρίζα Ρίζου

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα τα live του X-Factor με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ρόλο παρουσιαστή, και στην κριτική επιτροπή εκτός από τους τέσσερις κριτές του show, την Κυριακή 22/5 υπήρχε και ένας πέμπτος guest κριτής που δεν θα γινόταν να είναι άλλος από τον Ηλία Ψινάκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Ηλίας Ψινάκης δε σταμάτησε να κάνει τα σχόλια του με το γνωστό χιούμορ του και τις επικές ατάκες, και τη Μαρίζα Ρίζου από την άλλη να του απαντά με σοβαρό ύφος μη "σηκώνοντας" πολλά πολλά. Μάλιστα, κάποια στιγμή μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε από τον Ηλία Ψινάκη, του απάντησε, “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης δε θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω, γι’ αυτό και της απάντησε λέγοντας: “Νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

X-Factor: Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μαρίζα Ρίζου - Τι συνέβη;

X-Factor: Αρκετά αγχωμένος ο Χρήστος Μάστορας στο επεισόδιο - Τι συνέβη;

Share