MasterChef 6: Μία ανάσα πριν τον τελικό - Ποια είναι η τελική τριάδα;

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (30/5) επεισοδίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Μία ανάσα πριν τον τελικό - Ποια είναι η τελική τριάδα;

Απόψε (30/5) το βράδυ στο κανάλι του STAR, το MasterChef 6 επιστρέφει με νέο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα και στο σημείο αυτό οι παίκτες βρίσκονται μία ανάσα πριν το τέλος. Δεν θα θέλετε να το χάσετε, γι' αυτό συντονιστείτε στους δέκτες σας στις 21:00!

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι μόνο ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022! Παρά την αλλαγή που έφερε τα πάνω κάτω για όσους απέμειναν, οι δοκιμασίες για την πρόκριση συνεχίζονται και στο τέλος της ημέρας οι τρεις φιναλίστ θα είναι γεγονός.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό (30/5) επεισόδιο του MasterChef 6

Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και οι απαιτητικές δοκιμασίες, που ακολουθούν, μπορούν να ανατρέψουν το βαθμολογικό αποτέλεσμα, που έχει ήδη σχηματιστεί, μετά τις δυο πρώτες δοκιμασίες του Ά Ημιτελικού του φετινού Final 4. Οι επίδοξοι chef γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού. Ο δρόμος για τον τελικό απαιτεί καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο.

Στην τρίτη δοκιμασία για την πρόκριση στους φετινούς τελικούς, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να πάρουν μέρος στην αγαπημένη και πολυαναμενόμενη δοκιμασία “Follow The Chef”, με οδηγό τον Food & Beverage Manager του MasterChef, chef Νίκο Θωμά και να ακολουθήσουν κατά γράμμα τα βήματά του, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Στην τελευταία δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Στο τέλος της ημέρας και μετά την ολοκλήρωση όλων των δοκιμασιών, ποιοι θα είναι τελικά οι φιναλίστ του MasterChef 2022 και για ποιον ή ποια το ταξίδι στο φετινό διαγωνισμό θα λήξει μια ανάσα πριν τον τελικό;

''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία του Κοντιζά - Τρολάρει Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη δίχως αύριο

Η οικειότητα, που έχουν νιώσει οι παίκτες, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ξεδιπλώσουν τον χαρακτήρα τους όσο περισσότερο γίνεται, προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από τους κριτές.

Η τριάδα αυτή αποτελεί έναν καταπληκτικό συνδυασμό, καθώς ταιριάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους και η καλή τους χημεία και οι ατάκες που ''ρίχνουν'' ξεμπλοκάρουν τους ανερχόμενους σεφ. Aπόδειξη όλων αυτών είναι και μια φωτογραφία, που δημοσίευσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με τον Κουτσόπουλό και τον Ιωαννίδη, αυτή τη φορά όχι με τα κοστούμια που συζητήθηκαν, αλλά ένα τρολ σχόλιο - λεζάντα ήταν αρκετό για να γίνουν πάλι πρώτο θέμα.

«Η ζωή είναι μικρή. Να χαμογελάτε όσο περισσότερο μπορείτε. Είτε έχετε (αριστερά-μέση) είτε δεν έχετε δόντια (δεξιά)», έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς.