«Και το μουστάκι μπορεί να...» - Μοιάζει με θεά στα μάτια του Βερύκιου η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φεύγει για διακοπές λίγο πριν την έναρξη του Happy Day

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Και το μουστάκι μπορεί να...» - Μοιάζει με θεά στα μάτια του Βερύκιου η Σταματίνα Τσιμτσιλή

To νέο πρόγραμμα του Αlpha έρχεται πολύ σύντομα και ανάμεσα στις εκπομπές, που αναμένεται να παρακολουθεί το κοινό είναι και το Happy Day, το οποίο αρχές Σεπτέμβρη θα είναι στον αέρα πλήρως ανανεωμένο.

Πολλές πληροφορίες για την ομάδα δεν ξέρουμε ακόμα αλλά το μόνο σίγουρο είναι, πως του προγράμματος θα ηγείται η Τσιμτσιλή, η οποία έχει κατακτήσει την αγάπη του κοινού και σίγουρα του Δήμου Βερύκιου. Μέσα από δηλώσεις, που έκανε ο δημοσιογράφος στο ''Alpha τώρα'' την Παρασκευή 26/8 επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του αλλά παράλληλα αποθέωσε ξανά τη Σταματίνα.

Οι διακοπές που ετοιμάζει ο Δήμος Βερύκιος λίγο πριν την έναρξη του Happy Day

«Σας είχα πει κάτι την προηγούμενη φορά… Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η μόνη, η οποία κάνει ό,τι θέλει έναν ασπρομάλλη. Και το μουστάκι μπορεί να του κόψει και άδεια να του δώσει ακόμη και να τον “εκπαραθυρώσει”. Μου έστειλε εχθές ένα voucher, φεύγω για τις μικρές Κυκλάδες.

Φεύγω για μία εβδομάδα ξεκούρασης. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και κάθε πρωί θα είμαστε στο Happy Day για να κάνουμε το πικρόχολο σχόλιο της ημέρας…».

"Στάζει" μέλι για τα μάτια της Τσιμτσιλή ο Βερύκιος

Το πρωί της Πέμπτης (4/8) μέσα από την εκπομπή «ALPHA Τώρα» ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος εμφανίστηκε για τελευταία φορά, θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αφιέρωση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς την αποθέωσε για τα καλά στον αέρα παρά τις έντονες συγκρούσεις που έχουν κάποιες φορές.

«Έναν μήνα μαζί σας τώρα και λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Ήταν γλυκιά η πρώτη ημέρα κι έτσι συνεχίστηκε. Να συνεχίσετε και ως ο παλαιότερος και γηραιότερος σε όλο το σύστημα, η δημοσιογραφία είναι μαραθώνιος, δεν είναι κατοστάρι.

Σας αποχαιρετώ με μία τηλεοπτική εκτίμηση. Αυτή που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έναν ασπρομάλλη στον τηλεοπτικό αέρα νομίζω ότι στην ελληνική τηλεόραση είναι μόνο μία. Και είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Παλιότερα σίγουρα ήταν η Έλλη Στάη. Την τελευταία 10ετία ξεπετάχτηκε η Σταματίνα, η οποία μας έχει βάλει όλους σε ένα παπούτσι. Δεν είναι εύκολο να το πετύχει αυτό μία γυναίκα και μάλιστα, όταν υπάρχουν ασπρομάλληδες με διαδρομή μεγάλη.

Εκεί μέσα στο στενό της παπούτσι λοιπόν, προσπαθούμε 10 χρόνια να αναπνεύσουμε όλοι. Σύζυγος και συνεργάτες. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Έχω ευτυχήσει 10 χρόνια μαζί της στα πρωινάδικα να το ζω. Να το ζω και με εντάσεις και με φωνές…».