''Λάβετε θέσεις'' - Η Μπέτυ Μαγγίρα δηλώνει πανέτοιμη για την έναρξη του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα»

Όλες οι λεπτομέρειες για το πάνελ της εκπομπής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Λάβετε θέσεις'' - Η Μπέτυ Μαγγίρα δηλώνει πανέτοιμη για την έναρξη του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα»

Πρεμιέρα και για την εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» στο OPEN με την παρουσιάστρια να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της και να προχωράει στην πρώτη της ανάρτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας. Η ίδια και η ανανεωμένη ομάδα της έρχονται για άλλη μια χρονιά πολλά υποσχόμενοι ευελπιστώντας να κατακτήσουν το δυναμικό κοινό.

Το τρέιλερ της εκπομπής έχει ήδη κυκλοφορήσει και σε αυτό μπορείτε να δείτε τη νέα της ομάδα που απαρτίζεται από παλιούς και νέους συνεργάτες, με τις αφίξεις να είναι δύο. Είχε κυκλοφορήσει μάλιστα και άλλο ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει υπό τους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα, ασυγκράτητη για την έναρξη της χρονιάς.

Η ανάρτηση της Μαγγίρα για την πρεμιέρα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Γράφει λοιπόν η γνωστή παρουσιάστρια στο instagram:

«ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ? Λάβετε θέσεις!!! Αρχίζουμε!!!
Δευτέρα 29/8 ___9:50πμ Αερααααααααα!!!!!!!
Μας λείψατε ! Ανυπομονούμε να τα ξαναπούμε παρέα με όλα τα μπουμπούκια μου @dimitrismakalias @maria_antwna @panagiotis_hatzidakis @dimitris_sarantos @athensafa @nikolas_karvelas !!! Η συμμορία επιστρέφει !!!!!!!!!!!!! @proiniatika_opentv @opentvgr #morning #tv #show #fun #news #showbiz #joy #laughter #gossip».

Η ανάρτηση της Μαγγίρα για την έναρξη του Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Πρεμιέρα και για το ''Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον''

Έτοιμη να επιστρέψει στις οθόνες μας είναι και η Μάριον Μιχελιδάκη, αφού όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το OPEN, η εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου. Η ίδια και οι συνεργάτες της έρχονται ανανεωμένοι να μας γεμίσουν κέφι και ψυχαγωγία, αλλά και να μας προβληματίσουν δημιουργικά μέσα από την σοβαρή τους ειδησεογραφία.

Η Μάριον Μιχελιδάκη με τους συνεργάτες της επιστρέφουν τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 στο καθιερωμένο, μεσημεριανό ραντεβού, για όσα δεν πρόλαβες, όσα δεν έμαθες, όσα θες να ξέρεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» επανέρχεται κεφάτο και δυναμικό και φέρνει καθημερινά στις οθόνες μας εικόνες από τον όλο τον κόσμο πριν γίνουν viral, καινούριες τάσεις, πλούσια ψυχαγωγικά αλλά και ενημερωτικά ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συζητήσεις!

Κάθε τι που μας φτιάχνει τη διάθεση, που μας ενδιαφέρει, που μας προβληματίζει αλλά και που μας διασκεδάζει είναι εδώ. Η Μάριον Μιχελιδάκη και οι συνεργάτες της με φρέσκια ματιά και με θετική διάθεση μας δίνουν καθημερινά ραντεβού για ένα απολαυστικό δίωρο γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

«Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 14:00 στο OPEN

Επιμέλεια/παρουσίαση: Μάριον Μιχελιδάκη

Αρχισυντάκτης: Γιάννης Καφάτος

Μαζί της οι: Φοίβος Παπαδάκης, Γιάννης Μπούτος, Τζώρτζια Γεωργίου, Κωνσταντίνος Ντάφλος, Γιώργος Δάσκαλος, Μαρία Κατσή

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: INSTAGRAM