Με απαλούς κίτρινους τόνους και ξύλινο πάτωμα - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Μπέττυς Μαγγίρα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με απαλούς κίτρινους τόνους και ξύλινο πάτωμα - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Μπέττυς Μαγγίρα

Για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να δούμε την Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την συχνότητα του OPEN όπου θα "καλημερίζει" τους αγαπημένους της τηλεθεατές. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να δούμε μεγάλες αλλαγές τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω.

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Βέβαια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μιας και δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δημοσιεύει διάφορες αναρτήσεις μέσα από το σπίτι της στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της σύζυγο, Δημήτρη Μάζη αλλά και τις δυο καρπούς του έρωτά τους δηλαδή τις κόρες τους.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω έχουν ένα άκρως cozy σπίτι όπου συγκεκριμένα το σαλόνι τους διαθέτει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι, γκρι καναπέ-γωνία και μια λευκή, ψηλή βιβλιοθήκη. Μάλιστα, το ξύλινο πάτωμα δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Το σπίτι της Μπέττυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Μάζη

Αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα - Η σπάνια φωτογραφία της Μπέττυ Μαγγίρα με τον επί 20 χρόνια σύζυγό της

Η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open έχει επιτέλους το χρόνο να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη. Οι δυο τους αποφεύγουν να διαφημίζουν την προσωπική τους ζωή παρά το γεγονός ότι είναι 20 χρόνια μαζί, ωστόσο έκαναν μια εξαίρεση και ανέβασαν μια φωτογραφία τους, όπου απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα στις διακοπές τους.

Η παρουσιάστρια περνάει πολύ καλά στις διακοπές της και αυτό φαίνεται, αφού και πριν από ένα μήνα που βρέθηκε σε κάποιο νησί των Κυκλάδων μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα και από το άσπρο-μπλε τοπίο, αλλά και από την ίδια, είτε ποζάροντας με εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι κάνοντας τους followers να παραληρούν με το σώμα της, είτε με καλοκαιρινό ανέμελο λουκ.

Η Μπέττυ Μαγγίρα με τον γοητευτικό σύζυγό της Δημήτρη Μάζη