Η ανακοίνωση του ALPHA για την Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν την πρεμιέρα - Τι συνέβη;

Τι αναφέρει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του ALPHA για την Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν την πρεμιέρα - Τι συνέβη;

Πρεμιέρα στον ALPHA με την εκπομπή Happy Day πρόκειται να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την παρέα της. Την Δευτέρα 5/9 λοιπόν, θα μας πει την πρώτη καλημέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το κανάλι έβγαλε και την επίσημη ανακοίνωση (δείτε και το trailer).

Η ανακοίνωση του ALPHA για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει… για να κάνει τις μέρες μας Happy!

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 07:45 η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει το σύνθημα για το ξεκίνημα μιας χαρούμενης ημέρας, μίας ακόμη Happy Day!

Η παρέα του Happy Day δίνει χαμόγελο, χρώμα και λάμψη στα πρωινά μας, με άποψη και απαράμιλλο στυλ: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν και σχολιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Ο Δήμος Βερύκιος αφουγκράζεται τον παλμό της επικαιρότητας και αναλύει τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις με την ιδιαίτερη ματιά του.

Ο Γιώργος Σατσίδης επιστρέφει στην παρέα με μπόλικη… Χολυγουντιανή αστερόσκονη. Η Όλγα Λαφαζάνη με αποκλειστικές συνεντεύξεις μας φέρνει πιο κοντά σε πολυσυζητημένα πρόσωπα. Ο Λευτέρης Μητσόπουλος ανακαλύπτει και αναδεικνύει τα «διαμαντάκια» του διαδικτύου.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 10η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

Στην πρεμιέρα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχεται την καπετάνισσα του «Σασμού», Μαρία Τζομπανάκη.

Κάθε μέρα είναι Happy Day στον Alpha!

Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 07:45 π.μ. στον Alpha

Οι σχέσεις Τσιμτσιλή Βερύκιου πριν την πρεμιέρα

Η Σταματίνα έχει κατακτήσει την αγάπη του κοινού και σίγουρα του Δήμου Βερύκιου. Μέσα από δηλώσεις, που έκανε ο δημοσιογράφος στο ''Alpha τώρα'' την Παρασκευή 26/8 επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του αλλά παράλληλα αποθέωσε ξανά τη Σταματίνα.

«Σας είχα πει κάτι την προηγούμενη φορά… Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η μόνη, η οποία κάνει ό,τι θέλει έναν ασπρομάλλη. Και το μουστάκι μπορεί να του κόψει και άδεια να του δώσει ακόμη και να τον “εκπαραθυρώσει”. Μου έστειλε εχθές ένα voucher, φεύγω για τις μικρές Κυκλάδες. Φεύγω για μία εβδομάδα ξεκούρασης. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και κάθε πρωί θα είμαστε στο Happy Day για να κάνουμε το πικρόχολο σχόλιο της ημέρας…».