Άγρια γη: Μένει ανάπηρος - Τραγικές στιγμές για τον...

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγρια γη: Μένει ανάπηρος - Τραγικές στιγμές για τον...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη. Η ημέρα της εγχείρησης του Κωστή πλησιάζει και στο τέλος ανακοινώνεται πως δεν θα μπορεί πλέον να περπατήσει ξανά.

Να σημειωθεί πως πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Στέφανος Μιχαήλ και εμείς γνωρίζουμε ποια είναι η κούκλα και άκρως εντυπωσιακή σύντροφός του.

Οι σημερινές 28/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη

Επεισόδιο 8.

Η ημέρα της εγχείρησης του Κωστή πλησιάζει κι η αγωνία όλων κορυφώνεται, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση στις σχέσεις τους. Η Όλγα διώχνει την αδερφή της, τη Ρόζα, από το νοσοκομείο, αποδεικνύοντας ότι η κακή σχέση τους δεν βελτιώνεται ούτε στις δύσκολες ώρες. Κι ενώ η Ελπίδα κοντεύει να καταρρεύσει από την αναμονή, ο Γρηγόρης, ο επιστάτης στο κτήμα, καταλαβαίνει πως ο Άρης δεν έχει ιδέα από αγροτικές εργασίες. Όταν το μαθαίνει η Όλγα, ξεσπάει τα νεύρα της για τον Κωστή στον Άρη, κατηγορώντας τον ότι της είπε ψέματα και τον απολύει. Οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύονται, όταν μετά την εγχείρηση ο Στέφανος τους ανακοινώνει ότι ο Κωστής δεν θα μπορεί πλέον να περπατήσει.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 9

Η Ελπίδα σε απόγνωση, νιώθοντας υπεύθυνη για τον σοβαρό τραυματισμό του Κωστή, μοιράζεται τις ενοχές της με τον Άρη, αγνοώντας πως είναι ο παιδικός της φίλος, που δεν έχει πάψει να τον περιμένει. Ο Μιχάλης πιέζει τον Τσακίρη, να δώσει στην αστυνομία την Όλγα ως ηθική αυτουργό για την απαγωγή του Νικόλα και τον φόνο του Πέτρου Γαλάνη. Η Όλγα, καχύποπτη για τα πραγματικά κίνητρα του Άρη, βάζει τον στενό συνεργάτη της Γιώργο, να ερευνήσει το παρελθόν του. Η Ελπίδα παρεμβαίνει για να δουλέψει ξανά ο Άρης στο κτήμα τους, προκαλώντας την οργή της Όλγας. Η φιλική σχέση Ελπίδας - Άρη πυροδοτεί εκ νέου τη ζήλια του Στέφανου. Η Όλγα ξεκαθαρίζει στον Άρη πως δεν τον εμπιστεύεται και θα έχει τα μάτια της κολλημένα επάνω του.