Παγιδευμένοι: Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη - Άγνωστος εισβάλει στο σπίτι του

Οι σημερινές 3/10 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παγιδευμένοι: Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη - Άγνωστος εισβάλει στο σπίτι του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι η οποία έχει γίνει η αγαπημένη του twitter εξαιτίας του Δημήτρη Λεβεντογιάννη. Απόψε όλα θα ανατραπούν με την εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, αλλά και την εισβολή αγνώστου στο σπίτι του.

Όσα θα δούμε απόψε 3/10 στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1

Επεισόδιο 8.

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο, ή μήπως όχι; Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του. Όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη, όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άνδρας. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Η αποκάλυψη του Πέτρου Λαγούτη για την νέα σειρά

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28/9 ο Πέτρος Λαγούτης. Ο πρωταγωνιστής των Παγιδευμένων (δείτε εδώ τι τηλεθέαση κάνει η νέα σειρά του ΑΝΤ1) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους συμπρωταγωνιστές του αλλά και στον ρόλο του.

«Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ιδιαίτερος τύπος. Είναι πολύ ωραίο παιδί. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Στην αρχή λες “τι φάση;”. Αλλά τελικά λες είναι και γ@@ω τα παιδιά. Είναι πολύ ντόμπρος, πολύ ευθύς και ότι έχει να πει στο λέει. Εξαιρετική όμως είναι και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ. Αυτή η κοπέλα θα μείνει. Στο λέω και να με θυμηθείς.

Είναι μια δολοφονία που χωρίς να το γνωρίζουμε από την αρχή, άμεσα εμπλεκόμενοι είναι οι δυο πρωταγωνιστές μας… Εγώ είμαι αστυνόμος πάλι… Δε ξέρω γιατί με διαλέγουν σε αυτόν τον ρόλο πάντα», κατέληξε ο ηθοποιός.