Έχει γίνει viral το απρεπές πλάνο στο Love Island - Ξέχασαν να το κόψουν στο μοντάζ

Έχει γίνει ο κακός "χαμός"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει γίνει viral το απρεπές πλάνο στο Love Island - Ξέχασαν να το κόψουν στο μοντάζ

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του Love Island όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (13/10) η Ιωάννα Τζανή ήταν η δεύτερη παίκτρια η οποία ανακοίνωσε πως φεύγει από το ριάλιτι.

Ωστόσο, μιας και οι εξελίξεις και ανατροπές δεν έχουν τέλος στην βίλα σειρά είχε μια ακόμη άφιξη που άφησε τους πάντες άφωνους. Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη την οποία την είχαμε γνωρίσει για αρχή μέσα από την συμμετοχή της στο Power Of love.

Ωστόσο, αυτό που παρατήρησαν λίγοι είναι ένα απρεπές πλάνο το οποίο η παραγωγή όπως φάνηκε ξέχασε να κόψει στο μοντάζ καθώς την στιγμή που η παίκτρια παρουσίαζε τον ευατό της, το μαγιό είχε πέσει αρκετά από το στήθος της με αποτέλεσμα να φανεί η ρόγα.

Το απρεπές πλάνο της Τζούλιας Καραγιάννη στο Love Island

Απρεπές πλάνο στο Love Island

Αντί να το ανακοινώσει ο ΣΚΑΙ το ανακοίνωσε ο ALPHA - Κόβεται πρόωρα το...

Μια άσχημη αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Happy Day και συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου για ένα πολυσυζυτημένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, που αντί να το ανακοινώσει το ίδιο το κανάλι, τελικά το ανακοίνωσε ο ALPHA σήμερα 13/10 το πρωί.

Ένα αγαπημένο - ειδικά για το twitter - πρόγραμμα κόβεται οριστικά στα μέσα Νοεμβρίου λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει.

Δείτε στο TV-24.gr για ποιο πρόγραμμα μιλάμε.