GNTM: Αυτές οι δύο παίκτριες πήραν τις καλύτερες φωτογραφίες! Μοιράστηκαν την πρωτιά!

Δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν οι κριτές!

GNTM: Αυτές οι δύο παίκτριες πήραν τις καλύτερες φωτογραφίες! Μοιράστηκαν την πρωτιά!

Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που στο σημερινό επεισόδιο του GNTM πήραν τις καλύτερες φωτογραφίες από τη δοκιμασία! Οι δυο του μοιράστηκαν την πρωτιά μιας και οι κριτές θεώρησαν ότι οι αποδόσεις του ήταν ισάξιες!

Η δοκιμασία αποχώρησης δυσκόλεψε σχεδόν όλα τα κορίτσια, εκτός από δύο.

Μη χάσετε επίσης την εξομολόγηση πρώην παίκτριας του GNTM για το bullying που δέχθηκε μέσα στο παιχνίδι.

Οι δύο που ξεχώρισαν και πήραν την καλύτερη φωτογραφία ήταν η Κέισι και η Κάτια. Όπως σημείωσε η Βίκυ Καγιά, δεν μπορούσαν να καταλήξουν στη μία μιας και τα δύο κορίτσια τα πήγαν εξίσου καλά και είναι έτοιμα για διεθνή καμπάνια!

GNTM: Έχασε την ψυχραιμία της η Μαρία! «Η Χαρά γιατί πετάχτηκε»;

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM επεφύλασσε αρκετές εντάσεις! Ενώ τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι, η Μαρία έχασε την ψυχραιμία της και τα έβαλε με τη Χαρά! «Γιατί πετάχτηκε»;

Με τη δοκιμασία αποχώρησης να έχει τελειώσει, οι παίκτριες του δημοφιλούς ριάλιτι θέλησαν να χαλαρώσουν λίγο παίζοντας ένα παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως στο σημερινό επεισόδιο και η Ίλντα τσαντίστηκε με μία ατάκα της Μαρίας!

Η Κέισι κλήθηκε να απαντήσει σε μία ερώτηση του παιχνιδιού που ρώταγε ποια παίκτρια φόραγε αυτή τη στιγμή τα χειρότερα ρούχα, με την απάντηση της να δείχνει τη Μαρία η οποία είχε μείνει με μία πετσέτα.

Η Μαρία τσαντίστηκε μιας και ήταν από πριν φορτωμένη με την Άννα, και ένα σχόλιο της Χαράς Παππά την έβγαλε εκτός εαυτού!

Δείτε τι έγινε:

GNTM: Σε αυτή την κοπέλα έδωσε το disavantage η Μαρία! Ο λόγος συζητήθηκε από τους κριτές!

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του GNTM, η Μαρία κλήθηκε να αξιοποιήσει το disavantage της και το έδωσε σε αυτή την κοπέλα! Ο λόγος πίσω από την επιλογή της συζητήθηκε αρκετά από τους κριτές!

Η Μαρία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και έτσι όπως κάθε βδομάδα της δόθηκε ένα πλεονέκτημα εις βάρος των υπολοίπων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα κορίτσια κλήθηκαν να γυρίσουν ένα διαφημιστικό για ένα λάδι και η κάθε παίκτρια είχε στην ευχέρειά της δύο προσπάθειες. Η Μαρία ωστόσο είχε την επιλογή να δώσει το όνομα μίας κοπέλας η οποία θα είχε μόνο μία προσπάθεια.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Μαρία ξεσπά κατά μίας από τις "FF" μιας και πολύ πρόσφατα τα είχε βάλει με την Κάτια.

Η παίκτρια που επέλεξε δεν ήταν άλλη από την Κωνσταντίνα ενώ ο λόγος που έδωσε φάνηκε να μην πείθει ιδιαίτερα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Μαρία εξήγησε πως ήθελε να αγχώσει την Κωνσταντίνα, η οποία βρέθηκε στις τρεις χειρότερες την προηγούμενη εβδομάδα.

TAGS