Nomads 2: Η ήττα έφερε μανούρα! Αρπάχτηκαν Μισθοφόρος - Βασιλόπουλος! Απίστευτες ατάκες... - "Είναι ανήθικο αυτό που έκαναν!" (βίντεο)

Τι συνέβη;

Nomads 2: Η ήττα έφερε μανούρα! Αρπάχτηκαν Μισθοφόρος - Βασιλόπουλος! Απίστευτες ατάκες... -

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Επίλεκτους και οι Εισβολείς είναι φανερά ενοχλημένοι.

Οι δυο ομάδες μαζεύτηκαν μπροστά στον παρουσιαστή ώστε να συζητήσουν την νίκη και οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν απίστευτες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Το επικό τρολάρισμα για γέλια μέχρι δακρύων στην Χριστίνα Μπόμπα!

Η πρώτη ατάκα που έφερε γέλια ήρθε από τον Γιάννη Σπαλιάρα! "Έχουν μείνει στο νησί περισσότερο από ότι έχουν μείνει στα εξοχικά τους το καλοκαίρι!" είπε ο παίκτης και έσκασαν όλοι στα γέλια.

Τον λόγο πήρε μετά από λίγο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος θέλησε να πει κάτι που τον πείραξε την ώρα του αγώνα! Με πείραξε κάτι σήμερα. Μου φώναζαν "δεν μπορείς" από την αντίπαλη ομάδα. ¨Το να θέλει ο αντίπαλος να είναι κατώτερος του άλλος για να κερδίσει αυτό δεν είναι ωραίο. Είναι ανήθικο αυτό. Το είπα επειδή με πείραξε αυτό που έκαναν." είπε ο Μισθοφόρος και οι αντιδράσεις από την αντίπαλη ομάδα ήρθαν αμέσως!

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Έξαλλος ο Σπαλιάρας! -Γ@μω την πουτ@ν@! Έβαλε την φάβα!" (βίντεο)

Την ένσταση του εξέφρασε πρώτος ο Χρίστος Βασιλόπουλος! "Και οι αντίπαλοι το κάνουν αυτό. Τους έχουμε δει να μπαίνουν μέσα στο νερό, μέσα στο γήπδεο, να περνάνε τη διαχωριστή γραμμή για να φωνάξουν στους δικούς μας παίκτες. Ας δούμε την συνολική εικόνα. Αυτή είναι μια τεχνική που την χρησιμοποιούν και εκείνοι!" είπε ο παίκτης των Επίλεκτων.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Πανηγυρική επιβεβαίωση! Αυτή η ομάδα κέρδισε! (βίντεο)

Η Αθηνά πήρε θέση και είπε πως αυτή ήταν η μια που φώναζε "δεν μπορείς" και το δικαιολόγησε πως το να χτυπάς τον αντίπαλο στην ψυχολογία είναι και αυτό ενός είδους στρατηγική.

"Το ξέρουμε ότι σας πείραξε που χάσατε... Εμείς ξέρουμε να χάνουμε! Ούτε μπάλες κλωτσάμε ούτε τίποτα!" είπε ο Βασιλόπουλος στον Σάββα Πούμπουρα θέλοντας να τελειώσει τη συζήτηση!

Δείτε το βίντεο:

TAGS